demostene Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Am gasit urmatoarele poze aici: http://fotoblog.ro/2006/07/03/bucuresti-reasfaltat/ Imi cer scuze daca a mai fost! Sugerez posesorului sa dea in judecata primaria fiindca asa ceva este inadmisibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) NU mai postati aceste imagini! Au fost de nenumarate ori atat la secitiunea accidente cat si la sectiunea "motociclisti in fiecare zi". P.S.: Vezi aici post-ul vechi! Asfalt uscat! Editat Iulie 12, 2006 de declspec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 Am dat un search inainte dar nu mi-a gasit nimic, altfel adaugam acolo comentariul Oricum, sfatul meu ramane de actualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate