Vittore Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Cine detine un maxi scuter ( motociclu tip scuter peste 50 cmc inmatriculat in circulatie la IGP , purtator de casca obligatoriu ! si personal mi-ar placea sa va vad si cu ITP in termen si asigurare RCA valabila ) este binevenit in asta dupa amiaza in parcarea de la IKEA Baneasa pt socializare , foto , planuri , etc Orice alt posesor de vehicul pe 2 roti este bine venit ! Mesaj completat orele 18 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circarul Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 salut baetii cu maxi.Ah ce as mai veni si eu dar am spectacol.Poate altadata,va salut si va invidiez pt intalnirea de azi. Mesaj completat Frumoasa "bestie" maestre Vittore felicitari.Sa te bucuri de ea.Asfalt uscat iti doresc ti-e si tuturor maxiscuteristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Prezent si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 Am fost 3 si am hotarat : in ultima Vineri din fiecare luna ne vedem in parcare la IKEA si punem tara la cale ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 29, 2010 Admin Share Postat Mai 29, 2010 As fi venit si eu sa va cunosc, dar din pacate am lucrat. Eu lucrez in ture, 12 cu 24. Ramane pe alta data. O zi buna la toti. luigi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate