cristi_q Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 salut, am shi io honda steed (sora mai mica a shadowului). Am o problema insa : Cum pisicii masii se ajusteaza suspensia pe spate??? ca mi-a facut coloana acordeon de la cate gropi sunt in bucurestiu asta . Am cautat io sub sa, in stanga seii , in dreapta da nu am gasit nimik de care sa trag/imping/desurubez Important : Cel care da sfatul cel mai pertinent are promisa o stica de bere de 2 litri de care vrea el. Nu d-alta da niciodata nu mi-a ajuns fiolele alea de jumate shi consider ca nu sunt singuru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 cred ca v-a fi nevoie sa dai roata spate jos,ca sa ai acces la amortizorul de sub sha.....ar trebui sa aiba o piulita cu fante, care poate fi reglata stanga-drepta,cu o cheie speciala sau cu o surubelnita....de regula are 4-5 pozitii de reglaj. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Ma tem ca o sa pastrezi berea....... eu nu am cumparat modelul asta din motivul de care povestesti tu. Se pare ca nu ai cum sa o faci mai soft.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Ma tem ca o sa pastrezi berea....... eu nu am cumparat modelul asta din motivul de care povestesti tu. Se pare ca nu ai cum sa o faci mai soft.... Nu am idee. La mine se roteste partea inferioara a amortizorului si are 3-5 pozitii. Are o gaura in care se baga un levier si se roteste stinga-dreapta. Ma gindesc daca reduci viscozitatea uleiului in amortizor? In orice caz daca mergi pe net si stii engleza cauta la "preload adjustment". Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 14, 2006 Autor Share Postat Iulie 14, 2006 oki, merci pentru sfaturi. O sa scot roata de pe spate asap ca s-asa tre sa scot o za din lant. Oricum mai rau decat cum e acum nu poate sa fie pentru ca practic nu are suspensie pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 da, deci io imi bag ciucurelu in japoneji shi in autostrazile lor. In loc de amortizor pentru furca din spate am gasit o bucata de otel frumos nichelata pusa sa faca motoru "low rider". Pai ba, sa mearga totzi japonejii prin Bucuresti s-atuci s vezi cine o mai pune bare de otel in loc de arcuri. Asa, acu mi-am varsat nadufu.... Stie cineva unde gasesc un amortizor spate de honda shadow ieftin??? PS :Amortizoru era sub sa, asa cum mi-au spus oamenii. N-or sa scape, berea tot o sa trebuiasca s-o bea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 hai la Sibiu la intrunire,si poate gasesti si rezolvare pt motoru tau... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Bre AWD, vad ca nu zici nimic. Ia varsa aici, mergi la Sibiu au ba? Daca nu mergi, ai pus-o, iti iau sissy-barul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Nu ma, nu merg ca nu am suspensia reglata. A, si lucrez uichedul viitor. @cristi q: amortizoare gasesti daca cauti dar sa nu incerci sa faci un schimb intre ala vechi al tau cu unul nou ca nu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 Damn, shi io care togmai ma gandeam ca daca ajung la Sibiu, poate reusesc sa imbat vreun alt biker , sa fac un pariu complet stupid cu el pe care sa il castig, shi miza sa fie amortizoru de pe spate . Asta e...o sa trebuiasca sa intind antenutzele shi sa gasesc de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate