SSSnake Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 KTM LC4 ADVENTURE 1998 625 cmc vreo 55 calutzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 KTM LC4 ADVENTURE 1998 625 cmc vreo 55 calutzi este super frumoasa sa ai noroc de ea cat mai multi km insa nu prea stiu cum te descurci pe asfalt cu cauciucurile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 foarte buna alegere . sa o calaresti sanatos si multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 (editat) Sa o stapanesti sanatos, sa ai cat mai multi bani de benzina si sa iti aduca bucurii ! Editat Iulie 15, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Sa ai bafta de ea, sa va bucurati de timpul pertecut impreuna Mi se pare super modelul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Sa ai bafta de ea, sa va bucurati de timpul pertecut impreuna Mi se pare super modelul asta!!! Sa ai bafta de ea, sa va bucurati de timpul pertecut impreuna Mi se pare super modelul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 fain....sa te poarte pe unde vrei tu fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Salut si felicitari pentru alegerea facuta Sper sa ajung si io la asa ceva, chiar azi am admirat unu nou nout si am ramas fara rasuflare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Salut si felicitari pentru alegerea facuta Sper sa ajung si io la asa ceva, chiar azi am admirat unu nou nout si am ramas fara rasuflare Azi - prima tura soft enduro..........pozele Bafta si mult noroi!!! P.S. greu cu genul asta de motoare .Trebe sa muncesti cu ele(invatat cu speed-uri). Dar asta e , a inceput sa-mi placa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Foarte...deshertica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Azi - prima tura soft enduro..........pozele Bafta si mult noroi!!! P.S. greu cu genul asta de motoare .Trebe sa muncesti cu ele(invatat cu speed-uri). Dar asta e , a inceput sa-mi placa!!! Ai fost cumva pe Buc-Pitesti cu ea ? ca am vazut un motor ca al tau Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 Ai fost cumva pe Buc-Pitesti cu ea ? ca am vazut un motor ca al tau Sa-l stapanesti sanatos Nu! Mersi la toti pentru urari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 este super frumoasa sa ai noroc de ea cat mai multi km insa nu prea stiu cum te descurci pe asfalt cu cauciucurile alea. Pe asfalt te descurci mai greu,dar atata timp cat nu fortezi in curbe si mergi lejer nu ai probleme,pe poaie iar ai probleme. @SSSnake sa aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 KTM LC4 ADVENTURE 1998 625 cmc vreo 55 calutzi Probabil una dintre cele mai bune motoare enduro-touring care exista la ora actuala (daca nu chiar cel mai bun). Drumuri lungi si fara fara incidente! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Ieri am incaltat-o cu MITAS E-08 Am fost si pe macadam cu ea,cam fuge spatele,dar a fost O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Bravo pentru alegere!! Stapaneste-o sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate