bach Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Caut bascula dnepr nesudata, originala, cat mai repede ca vreau sa ajung la intruniri, astept oferte din partea fratilor nipristi care au piese de schimb, respect..................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Pai a ta ce a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 4, 2010 Autor Share Postat Iunie 4, 2010 Pai a ta ce a patit? sa rupt din prezoanele din fata( cele mai apropiate de motor) a sudat-o un prieten ce e sudor clasa 1-a dar am fortat nota(dupa ceva pahare) am facut un pic de burnout si am rezolvat-o aceiasi ruptura deci care aveti bascula intreaga originala made in ukraina, sariti cu oferte de preturi, prostia costa si mi-o asum........................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 sa rupt din prezoanele din fata( cele mai apropiate de motor) a sudat-o un prieten ce e sudor clasa 1-a dar am fortat nota(dupa ceva pahare) am facut un pic de burnout si am rezolvat-o aceiasi ruptura deci care aveti bascula intreaga originala made in ukraina, sariti cu oferte de preturi, prostia costa si mi-o asum........................... Esti sigur ca a fost burnout , si nu ceva wheelie urmat de stopie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 5, 2010 Autor Share Postat Iunie 5, 2010 burnout sigur...da putin ca n-avem bani de cauciuc,da acum o sa cumpar bascula in loc de cauciuc asta epe viitor o sa ma rezum la a merge si atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 ia legatura cu mad max te rezolva.....sau io stiu....eu ma chinui sa iau un cric central de la el de vre-un an! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Esti sigur ca a fost burnout , si nu ceva wheelie urmat de stopie? nu ne spui si DE CE se rupe bascula... la buronout sau chiar pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 16, 2010 Autor Share Postat Iunie 16, 2010 in timp ce dadeam jos bascula si restul pieselor "afectate" de prostie ) http://www.youtube.com/watch?v=X8q7bYxY5cQ Mesaj completat inca mai caut bascula......datoriile ma obliga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 ...inca mai caut bascula...... daca chiar vrei: 0745109970 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 mersi de numar, dar al cui e sa stiu la cine sun, multumesc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate