acladdesign Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 sal, are cineva de la cursa din 2008?hoby sau profi.vreau sa merg pe la monteoru maine,si nu vreau sa merg la plesneala. claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 sal,are cineva de la cursa din 2008?hoby sau profi.vreau sa merg pe la monteoru maine,si nu vreau sa merg la plesneala. claudiu Monteoru nam. Dar uite Curtea de Arges. Traseu facut de mine intr-o competitie din 2009 http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=951723 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 sal,are cineva de la cursa din 2008?hoby sau profi.vreau sa merg pe la monteoru maine,si nu vreau sa merg la plesneala. claudiu sunt suficiente astea? Buzau_all.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 ce faci colegu, tu pentru monteoru ai luat 300-le ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 (editat) sal,are cineva de la cursa din 2008?hoby sau profi.vreau sa merg pe la monteoru maine,si nu vreau sa merg la plesneala. claudiu Le am eu, dar sunt prea mari pt atasament. Imi dai adresa de yahoo si rezolvam Editat Iunie 9, 2010 de edi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 Le am eu, dar sunt prea mari pt atasament. Imi dai adresa de yahoo si rezolvam dragi colegi, am fost deja la monteoru,am gasit prin calculator track-ul de profi pana la urma.multam celor ce s-au straduit sa raspunda. si da,si pentru asta am luat 300-le ,si pentru orice iesire,mai lunga sau mai scurta,mai hard ori nu.pentru ca nu am avut decat cateva ore duminica,am ales sa merg,si mi-a placut foarte mult.in felul acesta am simtit si mai acut diferentele dintre cursele de acum 2-3 ani si cele de acum.a cam plouat si s-a schimbat pe ici pe colo relieful,ca sa nu mai vorbesc de balarii. cine nu a fost la monteoru,sa mearga.si neaparat bagati niste beri la teo.sau o ciorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate