Angi Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Maine (marti 8) bag o tura pe Transfagarasan cu ocol pe la cabana Cumpana. Daca vrea careva sa vina, dati-mi un semn. Mesaj completat Si cam asta a fost: http://www.transalp.ro/forum/post13522.html#p13522 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 foarte misto. sper ca dupa ce ma recuperez sa ajung si eu pe acolo ca de 5 ani nu am mai trecut pe la cumpana. si pe mobra nu l-am facut niciodata cap coada.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 god, astia n-au deszapezit inca...Angi, cred ca ai fost primul care a trecut anul asta pe acolo...duminica o sa urc si eu pe acolo dar pe partea de nord. Se ajunge lejer pana la Balea Lac, sau mai sunt portiuni de zapada ? Alte probleme pe drum ? Ce crezi, o sa se poata trece trece prin tunel? Oficial cred ca o sa-l deschida mai incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 god, astia n-au deszapezit inca... ba da. Angi, cred ca ai fost primul care a trecut anul asta pe acolo... Salvamontistii ne-au zis ca au trecut gramada. Si cand am trecut noi mai erau altii dar n-au avut loc. duminica o sa urc si eu pe acolo dar pe partea de nord. Se ajunge lejer pana la Balea Lac, sau mai sunt portiuni de zapada ? nope, asfaltul e curat. max 30 de m de zapada intr-o parte, 30 de gheata dincolo. Ce crezi, o sa se poata trece trece prin tunel? Daca ai boxer, nu altfel, poate mai greu singur, dar se poate. Oficial cred ca o sa-l deschida mai incolo... Au zis ca cel mai probabil saptamana asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 ...duminica o sa urc si eu pe acolo dar pe partea de nord. Mergi linistit. Nu vei avea probleme. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Multam de info si urari, guys, numa bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate