Sari la conținut

Ce Sa Fie?


guzz
 Share

Postări Recomandate

am un coleg cu un cbr 1000 f din 91 , si ieri am umblat la tobe so mai,, descatusam ,, :disappointed: , insa ,cand invarti de roata din spate se aude un zgomot ca de rulment ca si cum ar fi rulment-ul de la pinionul de atac , am desfacut capac-ul de la angrenaj vitezometru si ambreaj si ne-am uitat la pinionul mic insa este in regula mai ales ca transmisia are vreo 15000 si baiat-ul nu,, a tras,, de ea niciodata, oricum zgomot-ul se aude de undeva din cutie . totusi cred ca trebuia dat lant-ul jos si invartit la mana ca se simte mai bine ,dar nu am facut treaba asta .. baiat-ul sta in bucuresti asa ca daca sunteti careva amabil sa-l ajutati ,,contra cost ,, bineinteles , lasati un raspuns aici sii transmit eu .. multam .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa este cel mai indicat sa dai jos lantul.... si sa asculti... daca seb mai aude...... e posibil sa fie lantul uzat..... sau pinionul.... sui sa faca zgomot...... am mai intalnit..... tot asa este posibil sa frece lantul de ceva si sa te induca in eroare....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu treaba e destul de serioasa cred , si oricum trebuie sase asigure ca-l sperie acezt zgomot ,ati mai intalnit un asemenea caz ,ce-ar putea fi ? va rog dati un raspuns sa nu ne apucam de desfacut degeaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...