amacara1 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Buna, Uite ca eu eram pana nu demult un disperat dupa 35mm dia. Latitudine mare, granulatie mica = super! Si cam radeam de incepatorii care apelau la HDR pe digital. Asta pana cand un tip mi-a reamintit ca fotografia nu este neaparat realitate vizuala umana - asa cum nici pictura un e neaparat realista - si dintr-o data m-am 'flexat' si nu mai desconsider tehnici foto neortodoxe! In definitiv si eu am tras un lomography redscale, iar Ansel nu avea degeaba 11 zone. Revenind la thread, chiar vrei sa zici ca Transfagarasanul din jud AG are asfalt bun? Asta ar fi o super veste pt mine! Va doresc tuturor o vara buna si fara incidente pe strada, Cristian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Revenind la thread, chiar vrei sa zici ca Transfagarasanul din jud AG are asfalt bun? Asta ar fi o super veste pt mine! Doar partial, deocamdata. De la Cetatea Poenari, de unde incepe urcusul, pana dupa lacul Vidraru tot praf e. Dupa aceea o buna parte, pana pe la cabana Capra, e nou asfaltat. Cel putin asa era la sfarsitul lui septembrie 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate