foxbat Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Ca tot a mai fost un weekend am inceput sa prind gust de off.. niste poze ( din pacate filmele in care m-am chinuit sa dovedesc capacitatile de submersibil ale SLR-ului e cam mare si nu "intra" http://picasaweb.google.com/bubexu/SuhaiaO...COiV_ub5153EBQ# Se aproprie Odessa si eu inca nu sunt bronzat iar accuweather-ul a luat o razna - peste 30 de grade. Asa ca weekendul ce vine de iau salaru' directia soare, mare, Bulgaria. undeva mai jos de varna , poate obzor. nu ma duc mai jos - mi-ajunge pentru un inceput de sezon estival am chef sa alerg deci XX scrie pe mine. clasicii ar spune: Editat Iunie 7, 2010 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 suna foarte bine,o iesire la mare mai greu cu fuga la mine,da vedem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 ...vand F650gs... Mesaj completat sau Yamaha XT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 ...vand F650gs...Mesaj completat sau Yamaha XT... ha ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 * bey, eu nu-s amfibie! ...dar m-ai inervat rau cu piesa asta!! o sa vezi tu...! pa-ga-diiii! hmmm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 pana in obszor e o plaja pustie... de vis, cu padure pe margine... un sat in apropiere pentru aprovizionare, si cativa motociclisti bastinasi, tatuati cu zvastici, care nu stiu o boaba engleza! Cel mai frumos loc pe care l-am vazut eu, pe malul marii negre! Cam 10-20 km nord de Obszor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 9, 2010 Autor Share Postat Iunie 9, 2010 * bey, eu nu-s amfibie! ...dar m-ai inervat rau cu piesa asta!! o sa vezi tu...! pa-ga-diiii! hmmm... hmmm... Mesaj completat pana in obszor e o plaja pustie... de vis, cu padure pe margine... un sat in apropiere pentru aprovizionare, si cativa motociclisti bastinasi, tatuati cu zvastici, care nu stiu o boaba engleza! Cel mai frumos loc pe care l-am vazut eu, pe malul marii negre!Cam 10-20 km nord de Obszor! taci tu, nu da din casa :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate