dydy Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) iete ce a facut oamenii astia acu 3 ani : http://www.motonomad.com/blackseatour.html daca n-am pus linku bine , scrieti si voi motonomad.com .... si obligatoriu un : www.tura marea neagra 2010 . ro sau com Editat Iulie 14, 2010 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ne vedem maine sa ne mai vedem la fatza? Terasa "La Pod" Parcul Carol. Pe Candianu Popescu la jumatea parcului e intrare in parc si acolo e si terasa. Pe la7. Are si papa si vin la rece e placut ca e ferit de caldura. Sunteti asteptati: Didi cu Didina, Mae, Manuel, Mihai, Dan, Bogdan, Ianakim si toti ceilalti pe care i-am omis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ne vedem maine sa ne mai vedem la fatza?Terasa "La Pod" Parcul Carol. Pe Candianu Popescu la jumatea parcului e intrare in parc si acolo e si terasa. Pe la7. Are si papa si vin la rece e placut ca e ferit de caldura. Sunteti asteptati: Didi cu Didina, Mae, Manuel, Mihai, Dan, Bogdan, Ianakim si toti ceilalti pe care i-am omis ok, ne vedem maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 28, 2010 Autor Share Postat Iulie 28, 2010 uite asa se pregatesc unii sa.i intampine pe ...georgieni.... sa.i usture jucaria daca abuzeaza de poponetu lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Aiurea... a fost la nutritionist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Aiurea... a fost la nutritionist! si s-a speriat nutritionistu de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 ne vedem diseara la Rotila? Eu vin pe la 6, care se anunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Deci nu ma las E prea misto tura ! Am vorbit cu Ianachim aseara pe la Arc si ma bag si eu la o tura de proba cand o sa fiti un wk prin tara. Pana atunci, daca pot ajuta cu chestii logistice sunt aici. De asemenea, daca se depun actele pentru obtinerea vizelor, ma inscriu si eu in grup (fie ca facem tura impreuna sau separat). Nu pot ajunge asta seara la Rotila (nu ca as fi fost invitat ) dar la urmatoarea intalnire tactica ma bag. vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 cum a fost aseara? Plescoi, au venit hartile? Curierul vine cu bicicleta sau pe jos? Are aproape 2 luni de cand a plecat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 S-a mai tinut tura asta? E undeva un ride report? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 28, 2011 Autor Share Postat Februarie 28, 2011 S-a mai tinut tura asta?E undeva un ride report? din diferite motive toti participantii" s.au retras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 din diferite motivetoti participantii" s.au retras ar merge incercat anul asta........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Tur pe uscat nu se poate... Nu se poate trece din Rusia in Georgia. Doar ferry de la Sochi la Trabzon in Turcia... care merge cand are chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Tur pe uscat nu se poate... Nu se poate trece din Rusia in Georgia. Doar ferry de la Sochi la Trabzon in Turcia... care merge cand are chef. merge traversat pe la Verkhny Lars, e deschis de un an http://news.bbc.co.uk/2/hi/8542746.stm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 merge traversat pe la Verkhny Lars, e deschis de un an http://news.bbc.co.uk/2/hi/8542746.stm Daca esti cetatean al unui stat din CSI. Nu poti trece pe acolo altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Costuri estimative? Are ideie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Eu am facut ceva calcule, ma interesa subiectul... in km iesi in functie de cat de mult vrei sa urmezi coasta, daca vrei sa ocolesti Azov sau nu etc. Posibile lungimi de traseu variaza intre 3200km si 6000km. benzina e ieftina in afara de Turcia ( unde sunt ceva km ). Viza de Rusia mai costa. Ferry e cam 150$ om + moto. Cazarea in zona Sochi pare scumpa vara. Iti trebuie sincronizare buna cu ferry-ul acolo pt ca merge undeva intre 3 zile si 1 saptamana. Nu are program. Daca nu te sincronizezi cu el esti blocat in zona aia pt cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate