BiTzY_ro Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Exursie la mare pt cei cu scutere si motoare pana in 50 de cc .. ar fi ceva carterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 cate ore faci de la bucuresti pana la mare cu un scuter de 50cc ? cam aiurea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 5-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiTzY_ro Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 ce 5-6 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 sa vezi cand te va depasi un tir cum e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Eu am vrut sa ma duc anul asta la mare cu scuteru dar nu m-au lasat parinti ca lasa ca te duci la anu cu ceva mai mare. As avea curaj de o plecare de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Eu am fost anul trecut cu RS50, dar era deja derestrictionat! /index.php?...2021&st=50# 4 ore la dus, pe autostrada 11!!! ore la intors, dar ne-am intors pe o "lungitura" (Baneasa - Ostrov - bac la Calarasi - Lehliu - o portiune din autostrada), si am mers mai incetisor. Per total a fost super distractie; aveti grija insa ca nu aveti voie cu scutere/mopede pe autostrada (mai bine o luati pe drumul vechi, pe langa autostrada, e destul de putin circulat si asfaltul bun). Eu am avut o medie de ~60km/h, si o viteza de croaziera de 80-90km/h. Daca scuterele sunt restrictionate, intr-adevar faceti cam 5-6 ore pana la mare. Curaj si.. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiTzY_ro Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 ia zi costy te risti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate