EvilxClau Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Salutare am si eu o problema cu rs-ul meu... i-am pus ulei la transmisie de 80w90 si face ca toate alea si deabea pot schimba viteza, ce ulei trebuie sa ii pun 15w40 sau 75w90 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 tb pus ulei de motor pt motociclete 10W40 (nu pt masina sau ulei de cutie de masina). Uleiul de motor de motociclete este facut astfel incat sa nu-i permita ambreiajului sa patineze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 deci cumpar 10w40 ? sa pun in cutia de viteze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 deci cumpar 10w40 ? sa pun in cutia de viteze ? NUUUU, ala pt motor 4T. Uitate pe manual si vezi ce ulei iti trebuie. Poate ca ai pus un ulei no name facut pe vapor. Cred k la tine merge 75W90. Incearca Motul, eu am fost multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 da...d-ala pt 4T, 10w40, ulei de motocicleta in 4T si-l bagi in cutie la Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 am fost astazi la piese auto si am vrut sa cumpar 10w40 si au zis k este de motor nu de cutie de viteze si mi-au recomandat sa cumpar 75w90 deci ce cumpar ca sunt nelamurit ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Treaba e simplă. Uleiul 10w40 pentru motociletă îl pui în motorul motocicletei, el unge Âşi cutia de viteze a motocicletei dar face Âşi ungerea cilindrilor, deaia se pune uleiul ăsta în cutie Âşi la motoarele 2t. Eu am 10w40 Âşi merge fără nici un stres (sau 15W40, nu mai rețin exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate