sulta_00 Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) A facut si CRY un topic despre o plecare de Vineri, insa eu vreau sa plec Sambata dimineata. Pe la un 6:00 si prefer sa o iau pe autostrada. Ca punct de intalnire este ultima benzinarie de la iesirea spre A2( Parca era un MOL). EDIT: ca viteza pot si eu un 140 ... mai tare deja ma bate vantul... Editat Iunie 11, 2010 de sulta_00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 A facut si CRY un topic despre o plecare de Vineri, insa eu vreau sa plec Sambata dimineata. Pe la un 6:00 si prefer sa o iau pe autostrada. Ca punct de intalnire este ultima benzinarie de la iesirea spre A2( Parca era un MOL). EDIT: ca viteza pot si eu un 140 ... mai tare deja ma bate vantul... 6°° este tarziu preferabil in 4-5 dupa ce a dat soarele o sa ne incalzim in draci in plus - daca pelci pe la un 4-5 poti sa mergi si lejer - 100-120 chiar daca ajungi cu 30 min mai tarziu - ajungi in conditii bune - nici prea cald nici prea frig - nici ca un stegulet legat de motor! Mesaj completat stie cineva cume drumul pe 228 _imediat dupa medgidia - stanga spre lumina? sa evitam traficul din valul lui traian si intrarea in constanta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Pe 228 este Ok drumul: mici denivelari pe partea dinspre Medigidia care nu fac decat sa vibreze mobra sub tine, in rest totul OK (eu cu Breazu' am avut ~100km/h). Atentie sporita cand ajungeti la intersectia cu DN 2A: este nisip in virajul respectiv. In rest numai de bine. Bye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sulta_00 Postat Iunie 11, 2010 Autor Share Postat Iunie 11, 2010 (editat) delu tu stiu ca ziceai ceva de plecat pe la un 4:00 si o luati pe drumul vechi? cati sunteti? unde va intalniti sa plecati exact. Daca ma mobilizez si am sa pot pleca mai devreme de 6 si nu se mai anunta nimeni pe aici sa plece cu mine...poate vin si eu cu voi... Editat Iunie 11, 2010 de sulta_00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate