Sari la conținut

sulta_00

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sulta_00

  1. Salut Sergiu, traiesc dar am sa ma simt si mai "viu" cand o sa am motor poate stabilm o plimbare sa fac "rodaj-ul"
  2. Va salut! Am vandut DL650-ul din 2005 acum o luna, iar dupa multe calcule am ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa imi iau moto nou. Asa ca un DL650 2018 Galben este deja in drum spre Romania..uhu..primul moto nou! Acum am inceput comenzile de accesorii - cutii/ suporti/ tank bag/ parbriz mai inalt / crashbar Kappa...etc. Si am ajuns la cric central si la skidplate, care vreau sa le iau de la Cosmo din Grecia. Cam aici am gasit cel mai ok pret/calitate/cum arata/ review-uri bune, mai aveti alta idee daca pot gasi ceva mai ok la pretul asta? - cric-ul central este 100 Eur, am avut la motorul vechi cric central si chiar vreau si la cel nou. - skidplate-ul este 90 Eur (otel) sau 110 Eur (aluminiu), si aici intervine intrebarea de care sa iau? - transport-ul vad ca este cam 30 Eur pentru cele 2. Skidplate-ul de la Cosmo are urmatoarea descriere: "1) steel 3mm belly and aluminum 2mm sides aprox. 4.5kg. 2) aluminum 3mm belly and 2mm sides aprox. 1,7kg. The skidplate needs engine guards to be installed. It is compatible with GIVI, Kappa and Heed engine guards. For off road use I suggest the steel one. It is heavier than the aluminum one but will bear all kind of terrains. Both are power painted in matte black. " Ideea este ca eu merg 90-95% pe asfalt, restul fiind ceva drumuri pietruite, adica fara offroad serios. Vreau skidplate in ideea ca mai protejeaza motorul de pietre sarite, de gropi mai adanci..etc.. si il mai iau si pentru estetica deoarece pentru mine motorul arata ca fiind "incomplet" fara unul As tinde spre aluminiu deoarece este mai usor (desi mai dau jos 2.8kg si tot aia este , am de unde sa dau jos ), dar imi este ca daca iau o groapa cu el sau o bordura sa nu se strambe prea tare si sa trebuiasca sa stau sa il indrept, se cojeste probabil vopseaua si este mai greu de revopsit. Asa cu otel-ul fiind mai rezistent, chiar daca sare vopseaua de pe el...etc...pot sa il revopsesc usor cu un spray. Care este parerea voastra? Cei care mai aveti skidplate luat de la Cosmo (sau altele) le aveti de otel/aluminiu? Multumesc, Suta
  3. Salut, eu am luat de aici: http://www.heed.com.pl/index.php/en/crash-bars-heed-dl-650-v-strom Am facut direct transfer in contul lor bancar si totul a fost ok. Au si magazin pe eBay unde poti efectua plata prin PayPal. Pana acum nu am avut contact cu asfaltul, dar pare facut sa reziste. Poti sa mai cauti pe net review-uri. O seara buna.
  4. Salut, multumesc pentru saua de V-Strom, imi place cum a iesit...asa arata pe motor. Sanatate.
  5. Salutare, Vreau sa imi iau suport pentru sidecase + sidecaseuri pentru al meu V-Strom din 2005. Nu prea m-am interesat de acest subiect pana acum asa ca am ceva intrebari: - am vazut ca majoritatea aveti sistemul de prindere de la Givi PL532 cu Monokey, sunteti multumiti? pareri despre alte sisteme de prindere? - referitor la sidecase-uri sunt interesante cele de la Givi E21N, la pret bun sunt pe fc-moto dar momentan nu le mai au in stoc. - alte sidecaseuri am mai vazut la louis, de la Moto Detail, ce parere aveti de ele? Alte locuri de unde as putea sa iau la preturi ok? Sau daca are cineva de vanzare..va rog sa ma anuntati. Multumesc anticipat de raspunsuri. Sulta.
  6. si eu un DL 650, mai trebuie sa pun un plin facut acum 2 saptamani si un schimb de ulei facut ieri https://www.spritmonitor.de/en/detail/647840.html
  7. Salut, in weekendul acesta este Salonul Auto-Moto in Piata Constitutiei din Bucuresti. Am inteles ca pentru motociclisti este intrarea libera. Merge cineva? Eu as vrea sa trec sambata pe acolo. http://www.sam.ro/Atractii-pentru-motociclisti
  8. Uite ca cei de la e-mag au bagat si produse auto si am gasit becurile -http://m.emag.ro/set-2-becuri-auto-far-halogen-osram-h4-night-breaker-unlimited-12v-55w-64193nbu-duobox/pd/D23RLBBBM/ Au pret de 76 lei...daca cumperi peste 90 lei ai si transportul gratuit. » Post actualizat in 30 Jul 2014 08:18 Apropo...daca tot suntem la capitolul becuri...am descoperit aseara ca am becul de la numar ars si vreau sa il schimb. Are soclu W5W? Adica sunt bune ASTEA?
  9. Salut Ovy, eu vreau sa merg la intrunirea de la Hunedoara. Plec din Bucuresti, insa nu stiu inca daca plec de Vineri, dupa birou, sau Sambata dimineata. Dupa intrunire am sa fac o vacanta de 2 saptamani pe motor, inca nu stiu traseul , iar la intoarcere am sa ma opresc la intrunirea Moto Camp din Loc. Eselnita- jud Mehedinti - 22/24.08.
  10. Da asa este - am dat 1150Ron fata/spate + ventile de aluminiu la 90grade(27 lei bucata) + montat si echilibrat la ei. au dot 11/2014 si sunt facute in Germania.
  11. Va salut dragi posesori de V-Strom...si eu m-am alaturat grupului vostru cu un DL650 si vroiam sa ii multumesc lui Fabio ca mi-a pus la punct motocicleta din punct de vedere tehnic/consumabile. Acum a fost incaltata si cu un set nou de Tourance-uri Next, iar la urmatorul salariu urmeaza un parbriz touring + un topcase si poate...poate un set de crash bars daca gasesc ceva la pret bun. @ivanp - am vazut ca tu ai un parbriz MRA - imi poti trimite ceva poze cu el? iti trimit pe pm adresa de mail.
  12. Dragi colegi de forum ...vreau sa ma alatur si eu grupului de VFRisti si sa imi iau un VFR - inca nu sunt hotarat daca 5th gen sau 6th gen...stiu care sunt diferentele intre cele 2, dar nu stiu daca merita diferenta de pret intre cele 2. Oricum ma intereseaza daca stiti si voi ceva motociclete la vanzare...acum tot ce se afla pe forum si bikeshop le stiu..insa nu am gasit inca ceva care sa imi placa si la un pret ok. astept sa imi ziceti daca stiti motoare de vanzare care inca nu au postate anunturi. Multumesc.
  13. Sanatate si La Multi Ani. Cine il stie pe Bugnar Alexandru (sta pe Cal. Ferentari) - detine un Suzuki SV650 albastru cu numar B-600-TOY.....sa il anuntati ca talonul lui de la mobra este la taxe si impozite sector 5 - P-TA NATIUNILOR UNITE NR. 3-5. Am avut azi drum pe acolo si am zis ca poate il ajutam pe om.
  14. La mine am gasit problema si am rezolvat. La mufa principala ce facea legatura intre electrica motorului si electrica farurilor era un pin care nu intra corect in locul lui....astfel mergeam ce mergeam cu farurile ok...si de la vibratii facea scurt si se opreau farurile. Acum m-am asigurat ca pinul face conexiunea bine si totul este ok. Multumesc de sfaturi.
  15. Am sa masor diseara bateria in momentul cand aprind farurile....dar nu cred ca asta este deoarece de mers a mers au mers farurile ceva timp. e ciudat ca ma gandesc ca atunci cand umblu la mufa care face legatura cu farurile...ajunge doar sa o scor si sa o pun inapoi si pe moment merg farurile. LE: am verificat si bateria nu moare atunci cand dau sa aprind farurile. Ce am mai descoperit este ca si daca incerc sa pornesc semnalizarea tot asa face...imi taie alimentarea.
  16. nup...sigurantele sunt OK, au valorile potrivite si nu sunt scurtate cu sarme. Am si multimetru dar nu imi dau seama pe unde sa verific cu el si la ce valori sa ma astept. Legatura dintre lumini si injectie presupun ca este deoarece calculatorul imi detecteaza ceva aiurea (un senzor ceva) si imi taie alimentarea. Este ca si atunci cand ai motorul pornit si deschizi cricul - se taie alimentarea.
  17. Am verificat si nu este arsa nici o siguranta. Cred ca am sa il desfac pentru a 3-a oara si sa verific mai atent firele sa vad daca prezinta ceva semne de la cazatura...desi ele au fost protejate de toata carena din fata care nu a fost lovita.
  18. Gata am gasit suportul de scarita pe care il cautam, a fost 90 Ron de la http://www.rycymoto.ro/Intro.html. Mai aveau ceva piese de CBR F4i pe acolo..poate va intereseaza ceva. Insa cum ma bucuram eu ca am gasit suportul si ca pot sa ies cu moto...a aparut o alta problema. Pe scurt: cu farul stins dau contact la motor, se incarca injectia si motorul porneste si merge fara probleme. Imediat cum aprind farul (pozitie sau faza scurta) imi taie alimentarea la motor si se opreste insa fara sa se aprinda farurile. Dupa ce se opreste motorul si sting farurile se reincarca injectia si pot sa il pornesc iar fara probleme. De la ce poate sa fie? Am postat si aici detaliat problema: /index.php?/topic/685063-problema-lumini-pornire-motor/
  19. Salutare...am o problema la CBR F4i din 2001 pe injectie si nu imi dau seama de la ce poate sa fie. Lucrurile stau cam asa: 1. Acum ceva timp m-am tavalit putin cu motorul pe partea stanga, in urma tavaliri a trebuit sa fie scoasa carena din fata cu tot cu far pentru a verifica daca este ceva spart pe dedesupt - nu a fost nimic totul era ok. 2. In urma tavaliri si a remontarii carenei a aparut o problema cu farul. Problema este in felul urmator: cu farul stins dau contact la motor, se incarca injectia si motorul porneste si merge fara probleme. Imediat cum aprind farul (pozitie sau faza scurta) imi taie alimentarea la motor si se opreste insa fara sa se aprinda farurile. Dupa ce se opreste motorul si sting farurile se reincarca injectia si pot sa il pornesc iar fara probleme. Detalii: - am dat toata carena din fata jos si toate mufele erau ok conectate nu am facut decat sa deconectez mufa principala si sa dau cu WD40. Si problema a fost rezolvata. M-am bucurat ca totul era ok, am montat totul inapoi si am mers cu motorul 500m cu farurile aprinse . Insa urmatoarea zi cand am vrut iar sa plec cu motorul a pornit cu farurile aprinse insa dupa 5m iar mi-a taiat alimentarea si problema a revenit. - am dat pentru a doua oara carena jos si am luat la uns toate contactele. Iar totul a mers ok si motorul pornea cu farurile aprinse. Am montat totul inapoi si chiar am facut 2 drumuri timp de 2 zile. Insa aseara dupa ce am mers cu motorul cam 4 km cu farurile aprinse am oprit motorul putin iar cand am vrut sa plec...a revenit problema. De la ce poate sa fie problema?
  20. Salutare colegi CBR-isti! A avut o tanti cu masina ceva cu mine si a rezultat suportul de scarita stanga la pilot rupt. Stiti pe cineva care vinde suportul ala? Ma intereseaza doar suportul fara scarita/schimbator/aripioara aia de protectie - este pentru JET-ul meu F4i din 2001. Am tot cautat pe net si aici pe forum dar inca nu am avut succes. Hai ca nu am mai iesit de mult cu voi, dupa ce gasesc suportul asta ma prezint la urmatoarea adunare.
  21. Ok...ne vedem acolo. Nr meu de tel este 0762680525.
  22. - Ne intalnim incepand cu ora 11:30 la benzinaria MOL de la iesire inspre Giurgiu (este pe dreapta). - Plecarea este la ora 12:00. - O sa mergem sa mancam/bem un suc la restaurantul Happy in Ruse (se mananca bine la preturi foarte OK) - Am atasat mai jos si traseul. In punctul "B" ne oprim sa schimbam bani in leva (cursul este cam 2,16 Ron - 1 Leva). - La granita aveti nevoie decat de buletin sau pasaport, iar pentru ca suntem cu motoarele nu platim pod-ul sau alte taxe de trecere. HARTA
  23. Motoarele nu platesc nimic, nici pod si nici vigneta. Plecam la 12 de la ultimul Mol dinspre Giurgiu si mergem pana la Happy sa mancam ceva de pranz.
  24. Deci a ramas 18-19 la BGS. Cred ca o sa fim ceva motoare azi.
×
×
  • Creează nouă...