Andrei_D Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Are cineva un cric central pentru MZ ES 175/250 ? E singura piesa de care mai am nevoie pentru a-i face R.A.R.-ul. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Are cineva un cric central pentru MZ ES 175/250 ? E singura piesa de care mai am nevoie pentru a-i face R.A.R.-ul. Multumesc! da cine o zis ca sa poti face RAR iti trebe cric central?pune cric lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Nu vreau lateral. Nu am de nici unul asa ca daca tot voi gasi un cric atunci sa fie central. Intrebarea ramane valabila.... are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Un prieten a pus de ij pe es 175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 Multumesc pentru informatie. Atunci schimbam putin anuntul: Cumpar cric central pentru MZ - orice s-ar potrivi (chiar si cu modificari minore). Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Multumesc pentru informatie. Atunci schimbam putin anuntul: Cumpar cric central pentru MZ - orice s-ar potrivi (chiar si cu modificari minore). Multumesc! am eu cric e d la mz 125..dar cik se potriveste....dak te mai intereseaza ma gasesti aici sau p mess: crazy_mouse_87.......bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate