knight_rider Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Plec cu înca un prieten duminică, 13 Iunie spre munte. AÂş prefera spre BraÂşov. Vrem sa plecăm mai de dimineață, pe la ora 8:30 ~ 9:00. Loc de întâlnire: la benzinăria de la fântâna Miorița, la benzinăria aia sus pe deal. Mergem cam tare noi, dar nu suntem nici teribiliÂşti, deci fără motociclete leneÂşe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 nu vreti mai bine la dalboka ninjace? eu am fost azi cu motorul, erau 35c si s-a mers ok, nu mi-au fiert creierii in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Ba da, vin. Spune-mi te rog ora Âşi locul de întâlnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 (editat) ok. trebuie sa plecam la 8 de acasa. iesim pe autostrada a2. eu vin pe centura dinspre pipera. ne putem intalni sus unde urc eu, e cam km 14 cred sau asa ceva, cred ca tu urci mai devreme. de asemenea la km 20 e un spatiu de servicii mare, ne putem vedea acolo la 8:30-8:45 max, cat fac de aici, cam 20 km. ca sa n-o mai frecam 8:30-8:45 in parcare de la km 20. tel meu il ai ti l-am trimis pm data trecuta. ma bag la cotet ca imi cam vajaie capul, am mers cam tare cu geamul la casca ridicat. sa aveti buletin sa nu patiti ca mine in vama cand m-am trezit ca vreau sa trec si nu am. Editat Iunie 12, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight_rider Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 Ok, I'll be there. You be there. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 V-am dat amandurora pm sa am si eu nuramul vostru de telefon! Va rog sa imi dati si mie un telefon pentru ca vreau sa merg si eu maine cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 din brasov s- a facut dalboka dar nu conteaza, a fost ok. eu am ajuns inapoi la 5:30 ca am dat viteza sa ajung acasa. restul au ramas la baita prin vama, as fi ramas si eu dar n-am putut. vremea f buna, nu f cald. la intoarcere pe autostrada insa au fost 37-38c tot timpul. am oprit pe la jumate intr-o benzinarie sa ma racoresc. va pun pozele aici, daca le vreti si prin mail dati pm cu adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Multumim pentru poze! Baia pana la urma a fost in Costinesti, foarte frumos! (Multumim Razvan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Multumim pentru poze! Baia pana la urma a fost in Costinesti, foarte frumos! (Multumim Razvan) sa traiti o saptamana buna scuze cam taiato Doru se grabea promisese sa fie devreme acasa eu am lasat catelul acasa rugand vecinul s-al dea afara dar catelul e smecher face ce vrea el asa ca mam grabit dar am mers cum merg de obicei adevarat doru era la omv lam vazut dar nam mai oprit inca odata va salut nr meu de telefon 0722809989 pentru baiatu care vrea sa mearga la garmichs Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate