Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 moshnegutzule te sfatuiesc sa nu dai ochii cu Baloo da da. da numa sa nu ma stranga in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Si totusi cine a cantat? Cum au cantat? Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Si totusi cine a cantat? Cum au cantat? Ce parere aveti? parazitii, au cantat frumos cateva manele de-ale lor, fara injuraturi. si mi-au placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 parazitii, au cantat frumos cateva manele de-ale lor, fara injuraturi. si mi-au placut. rog organizatorii ca la anu' sa-l aduca pe Fernandoo,sa cante sa-i faca pe plac lui moshnegutzu(se stieee) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) rog organizatorii ca la anu' sa-l aduca pe Fernandoo,sa cante sa-i faca pe plac lui moshnegutzu(se stieee) se stieeeee si ii mai vreau pe astia 2 Editat Iunie 23, 2010 de moshnegutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 rog organizatorii ca la anu' sa-l aduca pe Fernandoo,sa cante sa-i faca pe plac lui moshnegutzu(se stieee) haaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaha asta e buna mosnegutule dute acasa frate si nu mai veni la intruniri de manelisti ))) =)) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 haaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahaha asta e buna mosnegutule dute acasa frate si nu mai veni la intruniri de manelisti ))) =)) =)) baaaaaaaaaaaa eu am glumit. is anti manele, cei drept mai mult am vazut cocalari si manelari pe acolo.da clubu ala de nam putut dormi era mortal. vlad stie dc. jamurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balurider Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Ce scuza buna..hahahahaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigrid Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 (editat) Am intrat aici doar sa vad ce s-a mai intamplat in zona mea natala... Mie mi-e frica de vitezane,nu m-as urca in veci si pururi pe una,nici macar pasager,dar trebuie sa recunosc,ce-au facut baietii aia e absolut senzational! Felicitari! Editat Iulie 26, 2010 de Sigrid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 caldura mare!se topea asfaltul Vaaaiii, nu pot sa cred, asfalt de calitate romaneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan GS Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Reusita intalnirea... dar daca te intinzi si asa in a 2 a la 40kmh pe bune ca sepcile alea nu prea te ajuta de restul de piele de cumparat nici numai zic, noroc cu ebay ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Cateva poze de la mine /index.php?...p;#entry2547985 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 astea sunt pozele de la Buzau, nu de la Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 A, da, sunt putin blonda si putin indragostita... Si apoi Buzau Bacau seamana asa de bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) Am fost banat cand m-am intors de la intrunire si nu am putut posta mult timp dar acum ca pot m-am gandit sa pun poze de la bacau care tin sa precizez ca a fost intrunirea anului pana acum pentru mine. Locul de campare de nota 11 ca de obicei, mancare si bere ieftina, o groaza de terase pe toate gusturile si bugetele (vreo 7 la numar amenajate diferit pt diversitate), dusurile in aer liber nota 15 m-au ajutat sa traiesc pe o caldura incendiara, concertul parazitii a fost bestial si vreau sa spun pt cei rautaciosi ca lumea a venit la bacau sa se distreze si nu sa stea sa faca ... in cort ca la alte intruniri fara vlaga din cauza prea multor bete in rotile distractiei impuse de bikeri adevarati necocalari. Printre vedetele intrunirii am remarcat gsxr-u de piele, noul super sport de la bmw si bmw-ul portocaliu care mi-a facut cu ochiu dovada ca daca vrei sa vezi ceva motoare deosebite aici e locu. FELICITARI BACAU. ne vedem in 2011 cu mai multe pacanele si burn decat in 2010 . Editat August 17, 2010 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate