Sari la conținut

DELQ

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Virago, Kawasaki ER-6N
  • Numar Moto
    din tabla

DELQ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!
  2. DELQ

    Sa mai si radem.

    http://www.220.ro/faze-tari/Catapultarea-In-Apa/mnVBwIBcNk/
  3. Si totusi cine a cantat? Cum au cantat? Ce parere aveti?
  4. DELQ

    Util

    Ai avut tu ghinion ca eu sunt de alta parere. Lucreaza si ieftin si bine.
  5. DELQ

    Util

    Cel mai bine lucreaza Seth si Mecatronics. Parerea mea e ca si in aceasta ordine.
  6. Se pare ca acesta e nivelul intrunirilor in Romania. PAcat de efortul celor de la Seth, lumea nu cunoaste, ati ridicat stacheta mult prea sus fata de ceea ce poate digera motociclistul roman. Daca in loc de Jorn, faceati un guias moca era mai apreciat. DE focul de tabara am vazut ca era pregatit tot dar nu a mai fost aprins. Banuiesc ca ati uitat de el. Lasa poate la anul. Nu am ce sa zic din partea mea decat ca sunt mandra ca sunt clujeanca. Felicitari Seth MC.
  7. Dar nu astazi ca in Cluj e soare si bine.
  8. Programul de la Cluj pentru toate tipurile de motociclisti. Copy/Paste de pe site de la ei. In perioada 28-30 mai 2010, Seth Riders Club va organiza la Cluj-Napoca intrunirea anuala a motociclistilor "Seth on Fire", ajunsa la cea de a 3-a editie. Locatia este cea deja consacrata, campingul "Eldorado" din Gilau, care va oferi si anul acesta participantilor toate conditiile pentru petrecerea unui week-end cat mai placut. Printre multe alte surprize, va asteapta o tombola, a carei mare premiu va fi o motocicleta, lucru cu care v-am obisnuit deja de anul trecut. PROGRAM Vineri * 16.00 - Concursuri cu premii o Baut bere o Mers incet o Tras de coarda pe folie o Skandenberg cu degetul * 20.00 - Concerte o Metallust o Jukebox Sambata * 10.00 - Parada * 14.30 - Concursuri cu premii o Baut bere (a la Seth) o Lupta pe cauciucuri o Baut bere o Trasul funiei o Taiat de lemne cu joagar o Concurs cu oua * 19.00 - Extragerea castigatorului motocicletei * 21.30 - Concerte o Dust n’Bones o Jorn * 00.00 - Jonglerii cu foc * 01.00 - Erotic show Formatii 1. Metallust * Formatie tribut Metallica * http://metallust.minicomp.hu Metallust 2. JukeBox * Coverurile sunt specialitatea lor * http://www.trupajukebox.ro jukebox 3. Dust n’Bones * Formatie tribut Guns n’Roses * http://www.dustnbones.hu dust'n'bones 4. Jorn * Nume marcant al hard rock-ului norvegian * http://www.jornlande.com jorn SPONSORI: * Seth Media * West City Hotel Cluj-Napoca * Seth Motors * URSUS Romania PARTENERI MEDIA * Cetateanul clujean * Monitorul de Cluj * Zile si Nopti * Radio Impuls
  9. In fiecare an o sa fie cei care vin la cluj si se simt bine si ce care regreta dupa. Cum si in viata exista cei care reusesc si cei care stau pe margine invidiosi. Nu inteleg ce mai au nevoie unii oameni, dupa 2 editii super reusite a celor de la Seth, mai sunt care stau pe ganduri. Baieti e pe bune, e ceea mai reusita intrunire, premiile se dau, motocicleta de la tombola exista cu adevarat, am vazut si anul trecut.
  10. Timp ramas pana la Seth on Fire 2010 Primul link avea o eroare.
  11. Timp ramas pana la Seth on Fire 2010 Daca doriti si referinte din ultimi ani gasiti aici: /index.php?showtopic=222471
  12. Timp ramas pana la Seth on Fire 2010
  13. DELQ

    Sa mai si radem.

    Baieti sunteti OFFFFFFF topic. http://www.220.ro/funny/Sunt-90-Sigura-Ca-...zut/aKJDkC1ySD/
  14. Nu sa fiu rea, dar ati ales o perioada tare ne inspirata deoarece, in aceasi perioada este si Seth On Fire la Cluj care a mai avut 2 editii super reusite, iar anul acesta dupa program se pare ca nu se dezmint. Bafta la organizare dar anul acesta va spun pas, alegeti si voi alta perioada. E prea reusita cea de la Seth ca sa pot sa lipsesc de la ea, iar voi sunteti si la prima editie. Asta doar in cazul in care doriti si alte motoare in afara de cele de cross/enduro, deoarece programul vostru tinde spre acel target.
×
×
  • Creează nouă...