Sari la conținut

Eliza

Super Membra
  • Număr conținut

    504
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Eliza

  1. Eliza

    Gasit numar motocicleta BV

    Nu m-am gandit la variantele astea. O sa ma ajute un politist sa identific proprietarul.
  2. Am gasit astazi un numar de motocicleta de BV in zona Lemnpes. Speram ca cel care a ramas fara el sa citeasca acest topic. Asfalt uscat
  3. Si cateva poze de la mine. Intr-adevar a fost cea mai faina intrunire la care am fost anul asta. Felicitari organizatorilor.
  4. Eu am incercat cu intrunirea dar se pare ca lumea e foarte greu de mobilizat si pe net daramite sa ne vedem fata in fata. In primul an a organizat Alex, apoi a fost o pauza si doi ani m-am ocupat eu alaturi de Ducu. Anul asta am propus sa salvez situatia desi initial se anuntase altcineva ca se ocupa de intalnire. In conditiile astea cu tot respectu pentru barbati va anunt ca o sa ma ocup tot eu de intrunire la anu. Pana atunci se pare ca ne strangem tot mai multi si nu pot decat sa ma bucur. Eu intru mai rar caci prefer sa stau pe motor decat sa stau pe net. Vineri ajung la Rasnov la intrunire pentru cei care vor ne vedem acolo.
  5. Intradevar imaginile graiesc de la sine si cred ca acolo e mult mai frumos. Felicitari ma bucur sa va stiu in miscare... Despre intalnire nu se mai discuta nimic, eu v-am dat o idee dar am nevoie si de parerile voastre. Intre timp eu l-am scos pe Serghei la circ
  6. Scuze absenta, am fost pe drumuri mai mult sau mai putin asfaltate. Vad ca iar e haos cu intrunirea. Din pacate vara asta m-am mutat pe litoral asa ca nu pot sa organizez cheful la mine. Anul trecut sa vehiculat ca o sa se tina la Bucuresti. Ar fi pacat sa o lasam balta anu asta asa ca varianta mea e sa o tinem la mare. Eu lucrez aici la un hotel si am putea sa o tinem aici dar mai frumos e campingul de vizavi unde e mult spatiu, piscina si e foarte aproape de mare. Aici problema ar fi ca ne amestecam cu alti turisti "ciivli". O sa intru mai des si sper sa ne mobilizam.
  7. Apropo de fete motocicliste, o sa fiu pe litoral toata vara. Poate ne salutam in trafic sau ne intalnim pe plaja vreodata.
  8. Poate va deschid apetitul cu cateva poze facute luni 21 mai unui grup cu care m-am intalnit in drum spre mare.
  9. La multi ani! omule sa fii sanatos!

  10. La multi ani!Multa sanatate si asfalt uscat!!!

  11. O mostra din cheful nostru.... /index.php?/topic/109786-suzuki-xf-650-freewind-grup-de-discutii/page__st__1270
  12. Multumesc mult tuturor celor care au venit si sper ca toata lumea a fost multumita chiar daca nu sa tinut cont nici de program nici de planul initial. Acun ca ati fost, stiti unde sa reveniti la o gura de aer proaspat. Si o mostra de poze PS: La multi ani! Ducule sa ne traiesti, sa fii sanatos si sa nu imbatranesti niciodata (cel putin psihic)
  13. Eu si Ducu (TopGun) am ajuns deja si am facut o harta in imagini pentru a va usura drumul. In speranta ca toti stiu sa ajunga pana la rondul de la Tisita... 1- la Tisita faceti stanga daca veniti dinspre Bucuresti sau dreapta daca veniti dinspre Adjud 2- statuia de la Tisita 3-imediat o sa vedeti o cale ferata semaforizata 4-ajungeti la Panciu si mergeti tot inainte 5-apoi ajungeti la un monument intr-o curba si imediat intrati in padurea cu serpentine 6-primul sat e Varnita 7-apoi Racoasa 8- gasiti si indicatoare 9- asfaltul este impecabil 10-ultimul sat inainte de Soveja este Campuri 11-bucurativa de peisaj 12-dar atentie si la animalele de pe carosabil 13-si ajungeti la Soveja 14-apoi intrati pe prima straduta la stanga 15-adica pe aici 16-treceti de troita din stanga si ajungeti la o fantana pe dreapta 17- apoi imediat dupa troita dreapta 18-atentie drumul e neasfaltat o mica portiune 19-daca TopGun a ajuns puteti sa o faceti si voi PS: Ultima benzinarie mai civilizata e la Panciu, celelalte sunt satesti Sunati cand va incurcati 0722 69 68 27 0745 09 08 65
  14. M-am intalnit cu un KLE la Sighisoara la festivalul medieval si o poza cu Igor fostul meu KLE. Distractie placuta si drumuri pe placul inimii voastre.
  15. M-am plimbat destul de des in ultima vreme prin Brasov si am surprins cateva poze foarte dragute si simpatice cu motoare sau motociclisti
  16. Maine plec la Soveja unde va astept cu drag pe toti cei care puteti ajunge. Imi pare rau pentru absentii de anul asta dar speram sa se revanseze la urmatoarea intalnire. A, si tot maiane dupamiaza sper sa reusesc sa va fac o surpriza mica pe care sa o gasiti aici pe forum.
  17. Pentru cartea tehnica poti sa te uiti la posturile din urma e un link de unde o poti lua, numai ca e in engleza. De azi pana marti sunt la Brasov iar apoi ma gasiti la Cluj pentru detalii despre intalnire. Bun venit in familie noilor posesori asteptam sa va vedem in sei.
  18. OK eu va astept cu drag. Iarasi trebuie sa ma scuz pentru intarzierea cu care postez dar maine am licenta si umblu foarte mult prin tara. Oricum pana la intalnire noastra am de dat un examen, de facut o excursie la Brasov la un concert, un chef al clubului din care fac parete DN 26 Galati, o plimbarica la Cluj si intrunirea de la Predeal. Si ca sa imi motovez absenta pun si cateva poze
  19. Pentru cei din Bucuresti, vin azi la meciul lui Bute daca vreti sa stam la o poveste ma gasiti la telefon. Respect!
  20. Invitatia ramane valabila in aceiasi perioada pentru toti posesorii de XF si cei au fos si data trecuta chiat daca nu mai au FreeWiin-urile, ma refer aici mai ales a Ruler si Alex. O sa discutam intr-adevar aiaci caci cei ce au comentat exclusivsmul nostru nu au mai dat nici un semn de viata asa ca ramanem doar noi cum am stabilit la inceput. O sa revin cu detalii si poze.
  21. In perioada asta sunt in Cluj poate ne vedem la roata maine sa vorbim de intalnire cu cei din zona.
  22. Dupa cum bune am vazut pe intruniri cei care au avut de comentat la intalnirea noastra exclusivista nu au mai revenit cu nici un coment cand am pus problema sa facem o intalnire si cu alti posesori de motociclete, asa ca o sa ramana doar FreeWiind-istii. Si ca sa am o scuza buna pentru absenta mea o sa pun niste poze cu plimbarile noastre. PS: Poate ne vedem la intalnirea de la Tg Mures.
×
×
  • Creează nouă...