carinomax Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 sal am si eu un deauville si nu am parbriz si mai am una de piese in caz ca i mai trebuie la careva e f buna nu am avut probleme cu ea timp de cinci ani respectiv 30 de mii de km daca poate cineva sa imi spuna de unde sa iau un parbriz dau o bere sanatate si drumuri bune carinomax@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 incearca AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 incearca virgula si respira intre cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 euzicsaincerciladezmembrarisaulamagazineledeaccesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate