EsTeTicu Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Cateva poze de la Crama Seciu, jud Prahova, la 15 km de Ploiesti.. Asta e cam prima mea iesire de cand am luat carnetul. O placere pt mine sa fiu membru al acestei comunitati Multa bafta si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 Bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 EsTeTicu a spus: Cateva poze de la Crama Seciu, jud Prahova, la 15 km de Ploiesti.. Asta e cam prima mea iesire de cand am luat carnetul. O placere pt mine sa fiu membru al acestei comunitati Multa bafta si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 trage bine rsu la drum mai lung?.. bun venit si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 mariusweed_ a spus: trage bine rsu la drum mai lung?.. bun venit si asfalt uscat! La drum drept da, insla la urcare.. cam greu, aveam si pasager ce-i drept, dar oricum. Cam greut daca nu o turezi calumea Off-topic: am observat ceva foarte interesant, cel putin in ploiesti aproape toti motociclistii m-au salutat, si abia am iesit pe strada de cateva zile. Mi se pare impresionanta chestia asta, cum am mai spus, o comunitate de nota 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Hai ca usor,usor stringem gasca de 125 mare in Ploiesti... poate iesim toti la o plimbare a la 125 Singur ai fost la Crama ma? Uite si pozele de cand am fost cu Bebe si Hassan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 CobraArt a spus: ...Singur ai fost la Crama ma? Nop, cu maestrul Hassan ma ) uite aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate