sergiu_andy Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 salutare toturor .. nu cred ca voi avea succes cu propunerea mea .. dar macar incerc .. cam intr`o saptamana plec cu motorul din roma(italia) pana in irlanda ... daca e cineva interesat contactati-ma .. va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 salutare toturor .. nu cred ca voi avea succes cu propunerea mea .. dar macar incerc .. cam intr`o saptamana plec cu motorul din roma(italia) pana in irlanda ... daca e cineva interesat contactati-ma .. va multumesc Eu as fi mai interesat de motociclistii romani din Italia ... pun pariu ca suntem destul de multi, dar inca nu am gasit un loc unde putem comunica intre noi (eu locuiesc la Bergamo). Cat despre calatorie ... imi iau concediu in august, deci .. nu pot. Salutare si ... stacca, piega, apri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Eu as fi mai interesat de motociclistii romani din Italia ... pun pariu ca suntem destul de multi, dar inca nu am gasit un loc unde putem comunica intre noi (eu locuiesc la Bergamo). Cat despre calatorie ... imi iau concediu in august, deci .. nu pot.Salutare si ... stacca, piega, apri . deschide un topic dedicat. sunt multi cu siguranta, eu sunt unul dintre ei. anul asta in mai am facut napoli-bucuresti de unul singur, probabil daca exista un topic dedicat as fi gasit un tovaras de calatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 deschide un topic dedicat. sunt multi cu siguranta, eu sunt unul dintre ei. anul asta in mai am facut napoli-bucuresti de unul singur, probabil daca exista un topic dedicat as fi gasit un tovaras de calatorie. Sunt mai nou pe acest forum, unde sugerezi sa deschid topicul ? Macar sa vedem cam cati suntem si pe unde ... ce fel de motociclete, obiceiuri de plimbare, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frentzi Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 va salut pe toti! yo as vrea sa merg in august in tara, sigur sunt multi romani prin spania,si nar fi rau sa se prezinte fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate