mafiotu_vale2000 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 sal. Stie cineva cum se desface farul de la gsxr 600 (2001) ?? A intrat mizerie in far si s-a adunat in jurul becului de pozitie (care deja este f oxidat). si daca tot il desfac ma puteti sfatui cu ce sa curat oglinda farului??? ms. ASFALT USCAT:!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Sa se desfaca de unde? din carena sau farul in sine ca nu am inteles ce ai vrut sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) Sa se desfaca de unde? din carena sau farul in sine ca nu am inteles ce ai vrut sa zici omu a intrebat cum se desface faru, nu cum se da jos de pe motor. a explicat clar ce vrea sa faca, ce nu intelegi? vrea sa umble in interiorul farului sa-l curete. nush ce far ai pe gsxr-ul tau, dar vezi pe linku de mai jos. procedura e identica, inclusiv la masini. bafta! Editat Iunie 21, 2010 de Belbody Pt youtube video trebuie pus doar codul videoclipului intre [youtube][/youtube], nu tot link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 In caz ca ai pe cineva care detine o masina de spalat vase (NU e gluma), pui farul in ea, si o speli. Va fi ca noua. Am incercat si a functionat. Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) nu s-a incarcat linku... Editat Iunie 19, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 multumesc de sfaturi baieti. Din cate am obs se pare ca nu-i chiar asa de usor de desfacut ptr ca ii lipit. ms. ASFALT USCAT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Nu se poate desface orice i-ai face. Am incercat la mai multe si este imposibil. Daca vrei sa il cureti baga-l la jet de apa ptr ca mai mult nu prea ai ce sa ii faci, dar nu folosi detergent ptr ca strici oglinzile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 nu s-a incarcat linku... Dasfa tu farul asa daca ai bani de altu' O solutie care sa curete mizeria din far cred ca e cea mai buna optiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mafiotu_vale2000 Postat Iunie 20, 2010 Autor Share Postat Iunie 20, 2010 Dasfa tu farul asa daca ai bani de altu' O solutie care sa curete mizeria din far cred ca e cea mai buna optiune exista asemenea solutie??? poate ma ajuti cu un exemplu ms tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) Dasfa tu farul asa daca ai bani de altu' omu a intrebat cum se desface faru. i-am aratat cum. daca o face sau nu, e problema lui. Editat Iunie 20, 2010 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate