partizan Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 (editat) garana se afla intr-o zona salbatica, intre lacurile "trei ape" si "valiug". in fiecare an are loc un festival open air, anul acesta a fost la a 10-a editie. daca veniti dinspre bucuresti, dupa baile herculane, la sadova veche se face un drum la stanga. recomandat numai celor cu enduro. cei care vor asfalt (de proasta calitate) pot ajunge pe bozovici-anina-resita. Editat Iulie 23, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Vreau detalii despre festival. Cata lume a fost? A venit Ponty si cum a cantat? Unde se face cazare?etc. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Nu am ajuns anul asta la festival dar pot sa iti spun ca anul trecut a fost foarte multa lume... din cate am inteles totul a inceput de la o adunare anuala intre prieteni care dadeau un concert intr-o curte din satul Garana. Acum a devenit o chestie mai comerciala, sa zic asa, pt ca oricum biletul nu e cat la concertele de dincolo si nici audienta pe masura, dar totusi vin multi. Cazarea se face de la cort sau pensiunile din sat, sau casutele din statiunile 3ape, crivaia. Am fost in we asta la 3ape, semenic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate