Vizitator Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 A fost super emotionant.....evenimentul!!!! Aproape toate masinile care au trecut pe langa noi au apreciat ( claxonand indelung ) evenimentul !!! Mirii au fost ( si sunt ) niste copii frumosi !! Dumnezeu sa le dea sanatate si copii frumosi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 casa de piatra! poze, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 Pentru sanatatea mea mintala spune-mi, te implor, ca nu vorbesti de Urinel si Hormonika. PLEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSEEEEEEEEE !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 A fost super emotionant.....evenimentul!!!! Aproape toate masinile care au trecut pe langa noi au apreciat ( claxonand indelung ) evenimentul !!! Mirii au fost ( si sunt ) niste copii frumosi !! Dumnezeu sa le dea sanatate si copii frumosi !!! si totusi, unde sunt pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is75bbc Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 pozele sunt la "nunta, nu gluma" nu este vorba de "urinel shi monica", este vorba de un motociclist adevarat. casa de piatra si sper sa nu se supere ca am etalat poze de la nunta lor ca sincer nu le-am cerut voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Pentru sanatatea mea mintala spune-mi, te implor, ca nu vorbesti de Urinel si Hormonika. PLEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSEEEEEEEEE !!!!!!!! Doaaaamne.....nici nu se pune problema ....era vorba despre niste copii frumosi din iasi....vezi...topic ...."nunta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Mirii au fost ( si sunt ) niste copii frumosi !! cum poti sa crezi ca iri este un copil? si copilul launtric are deja vreo 40 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 unii bosorogi dau mai repede in mintea copiilor ...vrei sa zici 49 si ea 19 si e bortoasa .... naste direct nepot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
is75bbc Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 A fost super emotionant.....evenimentul!!!! Aproape toate masinile care au trecut pe langa noi au apreciat ( claxonand indelung ) evenimentul !!! Mirii au fost ( si sunt ) niste copii frumosi !! Dumnezeu sa le dea sanatate si copii frumosi !!! sal man, unii citesc printre randuri si se uita pe "acasa" de asta pomenesc de irinel shi monica. daca citesc in stanga sus MOTOCICLISM.RO poate-si revin. stim prea bine unde am fost shi ce frumos a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 imi pare rau ca nu am fost la eveniment (am fo la sibiu), dar ma bucur pt ei..."casa de piatra" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate