G.Burlacu Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Am nevoie de "pesa" aia.Stiu ca pot sa o fac si singur sau vreun mester cu un aparat de sudura daca nu un strung, dar...pana acum nu am gasit pe nici unul care sa mi-o si faca nu doar sa zica, iara eu...toata colectia mea de scule se compune din surubelnita, patent si 2 chei. Asadar, daca aveti prin vre-un beci asa ceva, dati un semn.Il iau cu bani, nu moaca! multzam aniticipat geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 vorbesti de intinzatorul de la lantzul principal? care din ele iti trebuie ? ala de pe partea cu lantul sau ala de dincolo? ca ala de pe partea cu lantul parca are gaura ovala. ORicum se poate face dintr-un rest de cornier si un surub mai lung. SAu poti merge la targul de vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 vorbesti de intinzatorul de la lantzul principal? care din ele iti trebuie ? ala de pe partea cu lantul sau ala de dincolo? ca ala de pe partea cu lantul parca are gaura ovala. ORicum se poate face dintr-un rest de cornier si un surub mai lung. SAu poti merge la targul de vechituri e vorba despre ala de pe partea cu lantul.La targul de vechituri nu m-am gandit.Multumesc de raspuns:cheers: Sper sa pot ajunge sambata la targ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Sper sa pot ajunge sambata la targ e duminica si au bagat pe toata lumea in targul de masini in spate dacaa nu gasesti te invat eu sa il faci, iti ia max juma de ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 e duminica si au bagat pe toata lumea in targul de masini in spate Numa' pentru informatia asta si tot dau o cand te prind ....ce ma mai trezeam io sambata cu noaptea-n cap si intinzatoru in gand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate