Sari la conținut

Biker's Party Iasi 18-20 August 2006


orestte
 Share

Postări Recomandate

am fost la multe intruniri in ultimii ani si va pot spune cu mana pe inima ca asta se inscrie in treimea superioara.chiar daca partial reprosurile sunt adevarate.nu era mare lucru sa pui 7 dozatoare in loc de 2....,4 gratare in loc de 1,....6 tinete in loc de 2,.....si o parlita de cisterna cu apa pt spalat...dar asta e,...oricum a fost misto.nu stiu daca in alt oras exista din partea organizatorilor atat voluntarism(ieseau inaintea ta daca nu nimereai,te duceau la o anumita locatie in oras daca nu o nimereai etc) personal ii multumesc lui oreste pt solicitudine,deasemenea si tipului cu bmv-eul verde care a fost de-o amabilitate desavarsita.apropos,la restaurantul barbarosa al carui patron este motociclist,si unde chelnerii sunt f amabili, s-a mancat f bine si am avut reducere.remarcabila ideea de a aduce formatii din zona,bune,rele,nu conteaza...ne putem face si noi o impresie despre potentialul si stilul zonei,in fond m-am cam saturat de iris,desperado etc.si nu in ultimul rand nu uitati ca a fost gratis,jucaria...constituind un gest umanitar... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

multumim formatiilor

scepsis-iasi

minus-iasi

spirit-iasi

focuri -roman

piatra-suceava

edelvais-iasi

venacava

bucovina

 

personal sambata mi-a fff mult a fost atmosfera de la o intalnire clasica de bikeri unde toata lumea se distra, concertele cu streapteasul tinand pan la ora 2 cand a fost aprins focul si s-au instalat grupulete de oameni care au stat pan la ora 5 in fata lui.....lucru intalnit mai rar la alte intalniri..

normal ca stim f bine care au fost problemele organizatorice si la anul sigur nu vor mai fi .....sincer sambata a iesit peste asteptarile noastre

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sicer a iesit super bine si nici nu ma asteptam sa iasa atat de bine...

Nu am avut timp sa remarc atitudinea celor cu berea si cu gratarele pentru ca am preferat sa imi fac singur gratar...Concursurile au iesit super bine si concertele au fost extraordinare ca si "Motzul de curcan" din piatra neamt.

Nici noi nu ne-am asteptat sa iasa atat de bine si vreau sa va spun ca si eu am stat de vineri pana duminica la ora 15 pe platoul bucium chiar daca sunt din iasi...

Va asteptam si la anul si sper sa iasa mai bine pentru ca ce am gresit anul trecut nu s-a mai repetat anul asta si ce am gresit anul asta nu vom mai gresi anul viitor...

post-3417-1156162034_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

articol evenimentul

Motoare, bere, rock Âşi jucării de pluÂş

 

Platoul Bucium a fost Âşi în acest an gazda Festivalului motocicliÂştilor. Stăpîni pe motoare de sute de cai putere, tineri din BucureÂşti, BraÂşov, Cluj, Bacău, Constanța, dar Âşi din Italia, Slovenia Âşi Germania s-au întrecut în demonstrații pentru plăcerea vizitatorilor, dar s-au Âşi distrat pe cinste.

 

IeÂşenii curioÂşi Âşi destul de îndrăzneți cît să se amestece în marea de motocicliÂşti s-au înfruptat pe săturate din micii Âşi berea care au curs din belÂşug la terasa din mijlocului platoului Bucium. "Au fost cel puțin 2.000 de vizitatori, iar motocicliÂşti – peste 400 sute. Noi sîntem un grup din ComăneÂşti, 19 de toți. Am avut un cort mare, dar vă spun sincer că nu s-a cam dormit: s-a băut bere, s-a ascultat muzică rock Âşi s-a arătat de ce sînt motoarele în stare", ne-a spus Edy. Pentru unii, viața fără motocicletă nu are rost: "Aici nu e vorba doar de un hobby, ci de un mod de viață de care devii dependent. Îți laÂşi nevasta, locul de muncă Âşi trăieÂşti aÂşa cum îți place. Altfel nu se poate". Tinerii Âşi-au demonstrat priceperea, dar Âşi puterea motoarelor, pe teren accidentat, salturile spectaculoase ținînd spectatorii cu sufletul la gură. Zgomotul motoarelor turate la maxim acoperea vocile spectatorilor, trebuind să strigi din toate puterile pentru a fi auzit.

 

Unul dintre momentele importante ale festivalului a fost parada motocicliÂştilor, care a început pe Âşoseaua Bucium Âşi s-a terminat în Copou. IeÂşenii au avut parte de un spectacol pe cinste: tineri cu pletele prinse în coadă, cu ochelari de soare, îmbrăcați în piele din cap pînă picioare sau cu pantaloni scurți Âşi bocanci Âşi-au arătat "bijuteriile" pe două roți. Unii s-au întrecut pe sine, purtînd măÂşti inspirate din filmele de groază sau costume ce aminteau de soldații naziÂşti.

 

Noaptea, orice inhibiții au fost lăsate la o parte, iar dimineață urmele petrecerii se vedeau la fiecare pas: butoaie goale de bere, motocicliÂşti dormind lîngă motoare Âşi jarul din grătarele greu încercate. "Am vîndut cam 18 butoaie de bere, de 50 de litri", ne-a spus Elena, vînzătoarea de la teresa improvizată pe platou. Festivalul a fost organizat de o trupă de motocicliÂşti din IaÂşi – East Side Dogs care, spre deosebire de alți ani, a stabilit Âşi un "preț de intrare". "În acest an am vrut să facem ceva deosebit Âşi cred că am reuÂşit. Lumea a fost mulțumită, atît spectatorii care au avut ce vedea, cît Âşi motocicliÂştii care s-au distrat pe cinste. Fiecare vizitator a trebuit să aducă o jucărie. Am reuÂşit să umplem o Dacie, portbagajul Âşi locurile din spate, cu jucării de pluÂş, pe care le vom dona unui centru de plasament", ne-a spus Flavius, membru al trupei East Side Dogs. (Diana Liță)

 

 

articol ziua de iasi

 

SfârÂşitul unei petreceri de două zile

 

Sute de litri de bere Âşi patru motociclete vândute

 

● Aproape 600 de motocicliÂşti au consumat pe platoul Bucium peste 20 de butoaie de bere Âşi mai multe sute de sticle de bere ● Au fost vândute trei motociclete Kawasaki de 11 mii Euro Âşi un scuter de circa o mie de Euro ● Organizatorii au reuÂşit să strângă un autoturism plin cu jucării pe care le vor dona copiilor dintr-un centru de plasament

 

Ieri după-amiază, festivalul motocicliÂştilor organizat de clubul East Side Dogs s-a sfârÂşit, după ce participanții în număr de aproape 600 au consumat peste 20 de butoaie de bere Âşi mai multe sute de sticle de bere la PET. Organizatorii s-au arătat mulțumiți de această a treia ediție a festivalului, finalitatea întâlnirii fiind ajutarea copiilor dintr-un centru de plasament. "Vizitatorii care au venit pe platoul Bucium pentru a participa la petrecere nu au dat bani la intrare, ci au adus de acasă câte o jucărie. Am adunat o maÂşină plină de jucării, iar acum ne gândim la ce casă de copii să le ducem. Suntem mulțumiți de ceea ce a ieÂşit anul acesta. Am avut invitați atât din mai multe județe din țară, cât Âşi din străinătate", a spus Orestte, unul dintre membrii clubului East Side Dogs. Firma din IaÂşi care a expus pe tot timpul festivalului mai multe motociclete de lux pe un podium de beton a reuÂşit să încheie contracte de vânzare pe trei motociclete. "Nu a venit nimeni cu banii jos să cumpere motociclete, însă au fost trei persoane care s-au arătat dispuse să cumpere câte un Kawasaki Vulcan de 900 centimetri cubi. Prețul unei astfel de motociclete este de 7.104 Euro CIP (11.000 Euro cu toate taxele - n.r.). Suntem mulțumiți că piața motocicletelor este în dezvoltare în IaÂşi", a spus administratorul firmei. O altă firmă care a scos la vânzare motociclete Âşi scutere a reuÂşit să vândă un singur scuter de circa o mie Euro. La singurul dozator de bere de pe esplanada Bucium motocicliÂştii au făcut rând timp de două zile, iar în repetate rânduri dozatorul s-a defectat pentru faptul că nu avea timp berea să se răcească. "Am vândut cam câte 10 butoaie de bere pe zi. Mulți se săturau să stea la rând Âşi plecau după PET-uri de bere spre IaÂşi. A fost bună vânzarea", a spus Andreea, o tânără care a trebuit timp de două zile să hrănească pofta de bere a motocicliÂştilor.

 

Mai mult pe drumuri

 

Pe lângă rockerii care încă mai erau ieri tulburi de după petrecerea de sâmbătă noapte, pe Bucium îÂşi strângeau cortul 19 tineri din ComăneÂşti, Bacău. Printre tinerii pletoÂşi Âşi cu barbă, câteva fete de 18 - 20 ani atrăgeau atenția prin dezinvoltura vestimentară. Cei 19 prieteni au sosit la IaÂşi vineri seară după ce trecuseră pe la festivaluri similare de la BraÂşov, Bacău Âşi Gheorghieni. "Noi facem parte din clubul motocicliÂştilor Yellow Weels. Am venit aici cu mai multe motociclete Âşi cu o maÂşină cu care ducem cortul. Avem un cort de 14 persoane pe care îl cărăm după noi peste tot. Drept să spun nu prea mai ajungem pe acasă, este o altă viață aÂşa, pe drumuri... Mai muncim pe unde apucăm, ne descurcăm cum putem", a spus unul dintre tinerii din clubul Yellow Weels.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De abia acum, cand ma uit la poze, filmele si comentariile voastre imi dau seama ca, chiar a fost o intalnire reusita.

Asta nu inseamna ca nu sunt lucruri de reprosat, pt ca e foarte usor sa critici si mai greu de "pus osu la treaba". Totusi de cele mai multe momente imi aduc aminte cu placere mai ales cand stiu ca s-au depus eforturi mari si mai ales ca au fost momente cand am crezut ca nu o sa se mai organizeze nimic.

S-a spus de mai multe ori pe forum dar am sa repet si eu: cine a vrut sa se simta bine s-a simtit super !!!

A fost o atmosfera prieteneasca fara mari pretentii la servicii si comfort, un refugiu de 2 zile din stresul zilnic cotidian. Ne-am clatit ochii cu motoare si femei si gurile cu bere si mici. Au fost concursuri multe si frumoase, concerte si foc de tabara, spectacol de POC-POC si BURN-ri, tzitele goale...... Au lipsit dusurile, apa, dozatoarele, mincare diversificata, cascadoriile.

Dar cel mai deosebit lucru mi s-a parut pretul de intrare, "jucaria", care bineinteles ca fost un gest simbolic de care se vor bucura zeci de copii amarati.

Asta demonstreaza clar ca nu a existat nici urma de motivatie pentru obtinerea unui profit de pe urma acestei intruniri ba chiar a contribuit la imbunatatirea imaginii de motociclist (vezi mass-media).

Sa speram ca la anul sa se poata organiza din nou si sa speram ca o sa fie mai bine !

Succes !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intalnire clasica, fara pretentii de intalnire fancy, unde sa platesti 200.000+ si seara sa nu mai vezi picior de organizator. Si nici intalnire unde te simti bine doar pentru ca te-ai distrat cu prietenii. Mai putin liniutele, pe mine personal nu ma intereseaza dar or fi fost unii interesati, restul a fost onorat. Muzica ok, au fost si ceva dj pentru nonmetalisti. Mancare cam ca la toate intalnirile, nici mai buna nici mai proasta. O cisterna cu apa ar fi trebuit totusi.

O sa vin si la anu daca o amanati dupa 15 august, sa nu fiu iar plecat. Am fost la toate 3 pana acum.

 

Iar numarul de streap-tease de departe a fost cel mai bun pe care l-am vazut vreodata aici sau in alte tari.

Punctaj 3 1/2 stele in conditiile in care Brasovul are 4 1/2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...