bea2000 Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 some pics..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Cum mai este drumul de la Byala la Svistov? Duminica s-a inaugurat trecerea cu bacul Zimnicea-Svishtov. Dar deocamdata fratii nostrii bulgari si mai precis politia lor de frontiera nu este pregatita cu logistica necesara. S-ar putea sa mai dureze o saptamana pana se va putea trece efectiv. Am sa pun si tarifele in curand. Editat Iunie 28, 2010 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 28, 2010 Autor Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Cum mai este drumul de la Byala la Svistov? Duminica s-a inaugurat trecerea cu bacul Zimnicea-Svishtov. Dar deocamdata fratii nostrii bulgari si mai precis politia lor de frontiera nu este pregatita cu logistica necesara. S-ar putea sa mai dureze o saptamana pana se va putea trece efectiv. Am sa pun si tarifele in curand. Mie mi s-a parut minunat drumul.Erau si cateva portiuni mai .... putin bune (nu pot spune rupte, ca ar insemna prea mult). Am auzit ca se inaugureaza trecerea cu bacul de la Zimnicea, zilele astea. Wow! super! Editat Iunie 28, 2010 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate