IceLord Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 da in apa fac si pestii pipi! Si sa nu uitam ca pestele fuute pestoaica acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Si sa nu uitam ca pestele fuute pestoaica acolo... La intrunire n-am ajuns pt ca am intarziat din motive obiective, am ajuns in Gheorghieni in schimb unde am fost intampinati de catre masina & noul radar al militiei ( de parca pe ruptura aia de drum te puteai da "racing") si am mancat un burger preparat pe jumatate in ungureste in centru la...GUSZIA Traiasca norul care ne-a udat doar pe noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) La intrunire n-am ajuns pt ca am intarziat din motive obiective, am ajuns in Gheorghieni in schimb unde am fost intampinati de catre masina & noul radar al militiei ( de parca pe ruptura aia de drum te puteai da "racing") si am mancat un burger preparat pe jumatate in ungureste in centru la...GUSZIA Traiasca norul care ne-a udat doar pe noi... Ala nu e centrul orasului unde e javul ala de Fast Food pe care noi il numim HORROR DOG! (Gheorgheniul e un jaf de oras care n-a vazut asfaltat de mult pe care noi il numim cătun) si spre ghinionul tau ai avut parte si de ploaie! Campingul unde a avut loc intalnirea a avut mare noroc ca a scapat de ploaie ( e la 14 km de Gheorgheni spre Praid)! Editat Iulie 20, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Ala nu e centrul orasului unde e javul ala de Fast Food pe care noi il numim HORROR DOG! (Gheorgheniul e un jaf de oras care n-a vazut asfaltat de mult pe care noi il numim cătun) si spre ghinionul tau ai avut parte si de ploaie! Campingul unde a avut loc intalnirea a avut mare noroc ca a scapat de ploaie ( e la 14 km de Gheorgheni spre Praid)! Momentan pendulez intre Poiana Largului-Bicaz si Piatra Neamt in concediu,am de gand sa mai trec cel putin o data prin oras, am auzit ceva de o super cetate aproape de Joseni si din pacate am trecut ca fraieru si n-am vazut nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Inca nu a aparut niciun topic de poze de la intrunire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Momentan pendulez intre Poiana Largului-Bicaz si Piatra Neamt in concediu,am de gand sa mai trec cel putin o data prin oras, am auzit ceva de o super cetate aproape de Joseni si din pacate am trecut ca fraieru si n-am vazut nimic... Drumul dintre Bicaz oras si Poiana Largului e cam cu multe denivelari si o sa te solicite un pic pentru ca nu e in stare buna (cel care merge dea roata lacului)! Castelul de care ti-a zis cineva e in comuna Lazarea nu in Joseni! Comuna Lazarea se afla intre Gheorgheni si orasul Toplita (la 5 km de Gheorgheni spre Toplita - prima comuna) si ar mai fii o biserica superba si unicat cred-ca in Romania la Ditrau (gen Biserica Neagra Barsov) si e renovata, iar drumul principal trece prin fata bisericii! 1 Castelul din Lazarea 2 Biserica din Ditrau Ditrau e urmatoare comuna dupa Lazarea spre Toplita Mesaj completat Inca nu a aparut niciun topic de poze de la intrunire... Poate mai incolo! Editat Iulie 20, 2010 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate