Dimethylmercury Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Salutare! Imi spuneti si mie cate arcuri trebuie sa fie la mecanismul de avans centrifugal pt. o greutate? Am vazut si cu 1, si cu 2 si as vrea sa stiu cum e original. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 2 arcuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pascumoto13 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Magnetoul original avea câte două arcuri de cca. 0,3 mm la fiecare greutate; puteți încerca Âşi cu unul din sârmă de oțel de 0,4 mm - eu am folosit coardă de vioară (mai bună ar fi de la un pian vechi; Cu cît arcurile sunt mai moi cu atât motorul este mai "nervos", bineînțeles în anumite limite). Succes, mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate