samurai_mache Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Salut, In noaptea de 06-07.07.2010 s-a furat Yamaha Dragstar 250 neagra, nr. de inmatriculare CT-07-JYB, din Constanta, Bdul. Tomis 332, Bl. M1, sc. c. Cine poate da informatii sunati va rog la 0723694489 - Sorin Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Cauta pe la cioroii din zona,a mai fost acu vreo 2 ani un caz cu un repsol furat de niste ciori si il dadusera pe la cotu vaii la unu care il dezmembrase. Daca erau profi nu furau 250,fara nici un fel de jignire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Daca zici ca ar putea fi ciori ori fi si analfabeti si or fi crezand ca e vreun Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Iulie 13, 2010 Autor Share Postat Iulie 13, 2010 Salutari. Motocicleta gasita. Multumesc mult Izabela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Salutari. Motocicleta gasita. Multumesc mult Izabela. Poti detalia putin ? Gasita, unde ? de catre cine ? In ce stare ? Pur si simplu era o farsa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_mache Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 Salut. Nu, n'a fost nicic o farsa. Motocicleta a fost furata saptamana trecuta. Anuntul de mai sus a fost vazut de catre cineva ( inca o data multumesc Izabela ), si am fost sunat. Am sunat si eu politia si am fost s'o recuperez. Este aprox. in aceeasi stare; s'au plimbat cu ea pana au ramas fara gaz ( nici n'au stiut s'o treaca ape rezerva ). Acum astept poate se gasesc vinovatii. Si cam asta e povestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sleepless isabela Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Cu placere! ma bucur ca am fost de ajutor si a iesit totul bine...oricum ai fi gasit-o la un moment dat avand in vedere unde au lasat-o de cateva zile ma tot uitam la ea ps astept berea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 foarte tare..unul dintre putinele anunturi care are un rezultat pozitiv;felicitari norocosului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate