Dan Nastase Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 (editat) Revista ”Univers Moto” avea oameni capabili si pasionati... Jurnalisti moto ca Florin Nae (Bunicul) si Filip Pitaru (demostene) mai dedicati meseriei nu o sa mai intalnim prea curand ! Va salut cu stima ! Editat Iulie 7, 2010 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Dumneavoastra unde mai publicati articole in aceasta perioada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Revista ”Univers Moto”mai dedicati meseriei nu o sa mai intalnim prea curand ! Da-mi voie sa te contrazic, ba mai gasim! Marc Sandu si Marius Bacila: jurnalisti moto care activeaza in continuare pe gratis doar ca o revista sau alta sa mai apara pe piata sau pe web, care scot bani din buzunare doar ca mai ofere ceva de citit celor ce apreciaza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 Salut, prieteni ! @'mau' Sunt in "silenzio stampa"... Ofer consultanta de specialitate la radio si tv. @'claudiu' ... ...Fara sa mai punem la socoteala avantajele celor de la Motorpresse... Fiind la rubrica "Univers Moto" eu mi-am permis aici sa ma refer doar la "baietii mei"... Sa auzim numai de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Cat va simt lipsa, domnilor!...offf si mi-am promis sa nu scriu mesaje pline de patetism, insa colectia mea UM e acasa...cert e ca mi-e dor de voi! Keep the passion alive for those who felt passion for your work. Reverente maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Mai 15, 2019 Autor Share Postat Mai 15, 2019 La 07.07.2010 la 16:29, Dan Nastase a spus: Revista ”Univers Moto” avea oameni capabili si pasionati... Jurnalisti moto ca Florin Nae (Bunicul) si Filip Pitaru (Demostene) mai dedicati meseriei nu o sa mai intalnim prea curand ! Sa auzim numai de bine ! La 16.07.2010 la 10:33, Satana a spus: Cat va simt lipsa, domnilor!...offf si mi-am promis sa nu scriu mesaje pline de patetism, insa colectia mea UM e acasa...cert e ca mi-e dor de voi! Keep the passion alive for those who felt passion for your work. Reverente maxime! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 30, 2020 Autor Share Postat Octombrie 30, 2020 Printr-un Joint venture, UNIVERS MOTO era un fel de MOTORRAD in limba romana. Daca meseriasii de la MOTORRAD, respectiv Motorpresse International ar fi permis angajatilor de la UNIVERS MOTO sa publice cel putin 50% subiecte romanesti... si conducerea de la Motorpresse Romania ar fi fost interesata de motociclism... nu de manglelala... alta era acum situatia... Chiar punct de vedere al educatiei moto...! Ma simt onorat ca am fost coleg cu Oameni ca Manu, Bunicul, Mate, Demostene... Dar... "Evropa" ne vrea prosti... Printr-un Joint venture, UNIVERS MOTO era un fel de MOTORRAD in limba romana. Daca meseriasii de la MOTORRAD, respectiv Motorpresse International ar fi permis angajatilor de la UNIVERS MOTO sa publice cel putin 50% subiecte romanesti... si conducerea de la Motorpresse Romania ar fi fost interesata de motociclism... nu de manglelala... alta era acum situatia... Chiar din punct de vedere al educatiei moto...! Ma simt onorat ca am fost coleg cu Oameni ca Manu, Bunicul, Mate, Demostene... Dar... "Evropa" ne vrea prosti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Mai 29, 2021 Share Postat Mai 29, 2021 NASTASE NU MAI ESTE PRINTE NOI A DECEDAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Mai 30, 2021 Share Postat Mai 30, 2021 BINE CA VA AVEM PE DUMNEAVOASTRĂ PRINTE NOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 30, 2021 Share Postat Mai 30, 2021 Acum 15 ore, Doru1900 a spus: NASTASE NU MAI ESTE PRINTE NOI A DECEDAT! Condoleante celor apropiati. Cred ca ar trebui deschis un topic separat. Dincolo de sicanele de pe forum, respectul meu pentru el ca motociclist ramane neschimbat. Acum 16 ore, Doru1900 a spus: NASTASE NU MAI ESTE PRINTE NOI A DECEDAT! Condoleante celor apropiati. Cred ca ar trebui deschis un topic separat. Dincolo de sicanele de pe forum, respectul meu pentru el ca motociclist ramane neschimbat. Later edit: https://motobikes.ro/stiri/adio-dan-nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 30, 2021 Share Postat Mai 30, 2021 Acum 22 ore, Doru1900 a spus: NASTASE NU MAI ESTE PRINTE NOI A DECEDAT! Te-ai trezit si tu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate