NaeL Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 cine poate sa imi imprumute si mie o bucata de 1m de sfoara de azbest sau altceva de genu cu care sa izolez spatiu dintre 2 tevi (de esapament) sau cica exista pasta de etansare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Da' chiar...Cum e cu pasta aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 cine poate sa imi imprumute si mie o bucata de 1m de sfoara de azbest sau altceva de genu cu care sa izolez spatiu dintre 2 tevi (de esapament) sau cica exista pasta de etansare ? am eu sfoara de azbest exista si pasta de etansare, gasesti la magazinele cu piese auto nu stiu insa daca nu cumva nu se intareste de la caldura pt ca apoi e posibil sa cada din cauza vibratiilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 e mai buna sfoara asta de azbest.se foloseste in multe domenii si da rezultate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 Si eu tot azbest am folosit la tobe,si la mai multe Ar trebuii sa fie pe undeva de cumparat,nu am idee unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLB Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 Nu mai folositi azbest ca dauneaza sanatatii ... Intrati la un magazin de piese auto straine si sunt sigur ca va ajuta daca povestiti care-i problema voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 lol - te ajuta cu un dat din umeri - sfoara de aia am cautat si eu si am pus la toba - era la un motor in 2T - nu a facut fata la amestecu de caldura si benzina - pasta aia rosie la fel -daca ai motor 2T nu tine ca nu rezista la benzina - scrie si pe ea de fapt. Acum am descoperit (sper ) cea mai buna solutie - am gasit niste fire pt instalatiile electrice la tramvaie/troleibuze facute din ceva silicon ignifug - unele chiar au 2 parti - o izolatie exterioara si un miez interior in care sunt prinse firele de cupru - acu depinde cat de groasa iti trebuie - eu am incercat mai multe pana am gasit ce aveam nevoie - am facut un inel din acest fir si e foarte bun - cel putin pana acu. succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 lol - te ajuta cu un dat din umeri - sfoara de aia am cautat si eu si am pus la toba - era la un motor in 2T - nu a facut fata la amestecu de caldura si benzina - pasta aia rosie la fel -daca ai motor 2T nu tine ca nu rezista la benzina - scrie si pe ea de fapt. Acum am descoperit (sper ) cea mai buna solutie - am gasit niste fire pt instalatiile electrice la tramvaie/troleibuze facute din ceva silicon ignifug - unele chiar au 2 parti - o izolatie exterioara si un miez interior in care sunt prinse firele de cupru - acu depinde cat de groasa iti trebuie - eu am incercat mai multe pana am gasit ce aveam nevoie - am facut un inel din acest fir si e foarte bun - cel putin pana acu. succes. Eu am 2t si azbest am pus acum mai bine de un an si o rezistat pana acum La comuniste azbestul si banda de izolat sunt baza oricarei reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Se gaseste la tarabe la obor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate