Fallen_Angel Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Dabia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Prezenti si eu cu Melku .va bagam si un hip-hop dak vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Misto !... am fost si anul trecut, misssssssssssssssssssssssto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 spun si eu prezent (de parca mai era cazul) ,impreuna cu echipa carnatilor denumita mai curand de mine LARGE OPEN MOUTH M.C. si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da? Sa vedem care pe care baga sub masa la intrunirea asta. Mendoza, fratzica, te provoc! Ne vedem acolo, nu ratez intrunirea asta nici daca e uragan sau taifun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da? Mendozule inca nu ti-ai dat seama ca Tibitza are propriul camp gravitational? N-ai nici o sansa sa fii departe de el Editat August 9, 2010 de mantheone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Mai mult ca sigur bifez si yo condica! Sper sa nu vin pasager, ca mobra-i cam bolnava, da tot apar yo cumva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hendrix Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Mai mult ca sigur bifez si yo condica! Sper sa nu vin pasager, ca mobra-i cam bolnava, da tot apar yo cumva! e simplu omule, de la brasov vi cu ea pe liber ca paulestiul e la vale. iar la plecare vedem noi cum rezolvam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Misto !... am fost si anul trecut, misssssssssssssssssssssssto ! @Sorin: anul asta o sa fie si mai si Te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Daca nu va e cu suparare :avem voie sa bem multa bere rece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.C.P. Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Pastrati-mi si mie un loc de cort si motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Pastrati-mi si mie un loc de cort si motoreta Sincere regrete, nu o sa fie permisa parcarea autobuzelor in camp Glumeam, iti pastram un loc cu vedere la deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irip Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Sincere regrete, nu o sa fie permisa parcarea autobuzelor in camp Glumeam, iti pastram un loc cu vedere la deal La naiba , o sa ratez si anul asta ca o sa fiu in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Pastrati-mi si mie un loc de cort si motoreta cum adica bre ... loc de cort??? loc de corturi ai vrut sa zici nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Daca nu va e cu suparare :avem voie sa bem multa bere rece? Eu cred ca e obligatoriu. Face parte din obiceiul local, asa e politicos sa respectam obiceiul. Eu unul am sa il respect. Mesaj completat Hai baieti ca nu mai e mult. Imi este dor de umbra si distractia de la Paulesti Asa e Milica, nu mai e mult. Ne vedem acolo. Poate il vad si pe Cotizatie cu ocazia asta, ca e cam scump la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Eu cred ca e obligatoriu. Face parte din obiceiul local, asa e politicos sa respectam obiceiul. Eu unul am sa il respect. Mesaj completat Asa e Milica, nu mai e mult. Ne vedem acolo. Poate il vad si pe Cotizatie cu ocazia asta, ca e cam scump la vedere. O sa vina si Cotizatie ca nu are incotro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 a mai ramas de la constanta ceva zama de aia de ati avut la intrare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Iti dai seama ca nu a mai ramas nici un strop. Da, rezolvam noi problema cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 cum milica?...cum?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 am lasat sticlele desfacute si s-a evaporat, ca de baut noi nu prea le avem cu chestii de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 pai d-aia ma miram si eu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 am lasat sticlele desfacute si s-a evaporat, ca de baut noi nu prea le avem cu chestii de astea Acuma unii mai carcotasi vor crede ca se serveste intravenos alcoolul ala, daca nu se bea... ) Ori s-a servit imbibat in paine, caz in care se numeste impartasanie, huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Acuma unii mai carcotasi vor crede ca se serveste intravenos alcoolul ala, daca nu se bea... ) Ori s-a servit imbibat in paine, caz in care se numeste impartasanie, huh? sa ma imbat in timp ce mananc...hm, cred ca am gasit o cariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 o cariera de piatra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 cu cariera ... fara cariera ... evaporat sau nu ...... e ceva beuturica la intrare sau ba?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borissjohn Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 o cariera de piatra? o cariera de pruna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate