zigzag Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 COCLAU este corect Lasa-l bre! Ce-ai? Daca omu' vrea sa mearga la COLACU, lasa-l sa se duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Se face gasca mare din nou si pentru o noua tura la Buzau... Daca mereti din nou la Izvoranu, vedeti ca mi-am pierdut o catarama de cizma (e alba, din plastic). Cred ca acolo unde a fost parcata masina lui Vio (hyundai-ul). Poate o gasiti. As veni si eu la Buzau, dar nu sunt sigur de timpul disponibil. Mai degraba as iesi pe Vacaresti sa vad cum e si p-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Vin si eu la Vacaresti. Cine stie zona sa ne dea si noua indicatii cum sa ajungem si hotarati o ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Daca mereti din nou la Izvoranu, vedeti ca mi-am pierdut o catarama de cizma (e alba, din plastic). Cred ca acolo unde a fost parcata masina lui Vio (hyundai-ul). Poate o gasiti. As veni si eu la Buzau, dar nu sunt sigur de timpul disponibil. Mai degraba as iesi pe Vacaresti sa vad cum e si p-acolo. Si sa va mai uitati atent si dupa o semnalizare de Husaberg 2005. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 A lu' cu'e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 A lu' cu'e? Ghici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 So: @floricel: din pacate nu mi-am schimbat cauciucurile...dar ma dau extrem asa... Iar pana la buzau...pana nu se face cald nu mai fac sport extrem de inghetat pe moto pana acolo... Pentru cine vrea sa mearga sambata pe vacaresti id de mess: karigan1984 sau 0721368352 si ne intalnim undeva...as explica unde e dar cam greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 (editat) sambata la ora 10 va asteptam la coclau cine nu stie sa vina sa sune la 0722659618 sau care stati pa langa Karygan , intalnitiva cu ea , stie drumul spre coclau Editat Martie 16, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Vin si eu la Vacaresti. Cine stie zona sa ne dea si noua indicatii cum sa ajungem si hotarati o ora... Daca e vorba de "COLACU" unde v-a invitat Dragonu', iti spun eu. De la targul de masini Vitan mergi pe partea dreapta a Dambovitei, spre Glina (ai targul pe dreapta, sa n-o iei spre Timpuri Noi). Mergi cativa km. si vei da de un pod. Traversezi si te intorci pe celalalt sens, tot pe langa garla. Mergi cam 1 km.(ochiometric) si vei vedea pe dreapta un centru de dezmembrari auto (o curte plina cu caroserii si o casuta). In spatele centrului e un camp pe care il vei traversa, pana ajungi la o cale ferata. Traversezi calea ferata (gasesti un loc pe unde poti face asta) si vei gasi un fel de traseu cross (mai bine zis soft-cross, daca mi-e permis sa spun asa). Bafta si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Daca e vorba de "COLACU" unde v-a invitat Dragonu', iti spun eu. De la targul de masini Vitan mergi pe partea dreapta a Dambovitei, spre Glina (ai targul pe dreapta, sa n-o iei spre Timpuri Noi). Mergi cativa km. si vei da de un pod. Traversezi si te intorci pe celalalt sens, tot pe langa garla. Mergi cam 1 km.(ochiometric) si vei vedea pe dreapta un centru de dezmembrari auto (o curte plina cu caroserii si o casuta). In spatele centrului e un camp pe care il vei traversa, pana ajungi la o cale ferata. Traversezi calea ferata (gasesti un loc pe unde poti face asta) si vei gasi un fel de traseu cross (mai bine zis soft-cross, daca mi-e permis sa spun asa). Bafta si distractie placuta vin cu o complectare : pe langa traseul de soft cross exista si un traseu de soft enduro la aceiasi locatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Gata bre, ne vedem la locatie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 azi nici o nadejde ca sint "prins", poate maine dim pe la 6,1/2 - 7 dim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Martie 18, 2007 Share Postat Martie 18, 2007 (editat) Fost, plimbat, placut, f. frumos, revenim... Marele Maestru Dragonu a reusit chiar sa convinga Curcanu' cel gras sa se ridice cu faru-n sus Asta dupa ce ne-a alergat bine pana la Cernica, unde i-am isterizat pe toti gratargii manelo-loganisti cu aportul nostru de condiment tzaranos/prafos pe care l-am oferit din belsug pe gratarele insirate printre mormanele de gunoaie specifice locului. La intoarcere am mai manat niste oi (saracele ) care o luasera la goana ingrozite de niste tobe cam goale, Maestru' s-a dat pe-o roata pana i s-a golit carburatoru', io am luat o tranta minora (de pe loc, ca bou' ) si-n final am ajuns inapoi in Coclau. Unde s-a servit masa... si a reinceput antrenamentu'... Marele Maestru... Curcanu' turbat Leapsa... ...si dup-aia, mancam. ...sau ma rog, cand s-o aprinde focu'.. Editat Martie 18, 2007 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Ce m-a priiins ... Faceam focul cu protectii ... acum am realizat. Evident, tot m-am ars la miini, dar in rest eram protejat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 Maine plecare pa langa arges pana la Dunare Cine este amator de o plimbare sa sune la 0722659618 sau in fata la Bingo europa la ora 10.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 27, 2007 Autor Share Postat Martie 27, 2007 ce facem in week-and ?aaa si btw ce parere aveti ? http://82.78.21.183 ca tot va amenintam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Daca se iese sambata pe langa Bucuresti, venim si noi, suntem 2 sau 3 de aici din cartier!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 pt sezonul 2007 mai este valabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Daca se iese sambata pe langa Bucuresti, venim si noi, suntem 2 sau 3 de aici din cartier!!!! Sambata plecam spre Dunare, traseu pe langa Arges. la ora 10.00 plecarea in fata la bingo europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremusski Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Plecam, plecam da am si io motorul gata pana atunci? i-mi ard calcaiele, radiatorul masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Sambata plecam spre Dunare, traseu pe langa Arges. la ora 10.00 plecarea in fata la bingo europa. Gasim si ceva mai hard in tura asta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 ce facem acuma in week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viespe Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 ce facem acuma in week-end? Pai, ori pe Arges spre Dunare , ori la Plopu-Cheia !!!!Da-mi si mie un semn unde mergeti ,ca sa vin voi,sa fim mai multi!!! !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Pai, ori pe Arges spre Dunare , ori la Plopu-Cheia !!!!Da-mi si mie un semn unde mergeti ,ca sa vin voi,sa fim mai multi!!! !!! Mergem spre Dunare pe malul Argesului, acolo facem gratar ne asteapta fiul primarului din Oltenita cu gasca lui de Motoristi Enduristi si AT-Visti. Plecarea Sambata la ora 10. in Fata la Bingo Europa. Editat Martie 29, 2007 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Pai, ori pe Arges spre Dunare , ori la Plopu-Cheia !!!!Da-mi si mie un semn unde mergeti ,ca sa vin voi,sa fim mai multi!!! !!! Sunt doua grupuri. Unul merge de la Plopu spre Cheia si unul de la Barajul Arges spre Dunare. Ai de ales. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate