smile Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 sa vin....sa nu vin....suna ffff bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Martie 31, 2007 Autor Share Postat Martie 31, 2007 ati mai plecat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 care mai iesiti maine ? adica 31 . Ca traseu .. paci pe langa Bucuresti - Arges ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 care mai iesiti maine ? adica 31 . Ca traseu .. paci pe langa Bucuresti - Arges ... Maine plecare spre Ploiesti, Plopu la ora 10.00 contact 0722659618 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 iesiti undeva acuma azi sau maine sau luni ?daca da tineti-a si pe mine la curent ca tocmai mi-am vandut lc4-ul si am achizitionat un 520 exc si vreau sa ma obisnuiesc cu el thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu810101 Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 m-as lipi si eu de voi la astfel de plimbari am sa urmaresc topicul si sper sa ma luati si pe mine multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Aprilie 14, 2007 Autor Share Postat Aprilie 14, 2007 facem ceva azi-maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 In wknd se iese la o endureala usoara pe dealurile din jurul statiunii Sarata Monteoru. Ar fi frumos daca am reusi sa ne strangem cat mai multi cu F-uri, Dominatoare, Africane si alte doamne mai greoaie Distanta 110km pe sosea pana la punctul de plecare (Sarata Monteoru) Viteza de croaziera 100-110km/h in afara localitatilor si 50-60km/h in localitati Traseul se va decide la fata locului, de comun acord Plecarea sambata 21.04.2007, dimineata, la ora 9:00 de la OMV-ul de la iesirea din Bucuresti spre Urziceni Exista si posibiitatea cazarii peste noapte la preturi in jur de 60RON/camera dubla, cu dus, apa calda, tv, etc In principiu vor fi drumuri forestiere, pietruite sau nu si cateva trasee direct prin padure. Daca vreti sa iesiti va rog sa-mi dati un apel. 0722333057 Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiu 206 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Primiti in gasca voastra un ATV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Care iesiti maine .. adica Iunie 16 pe langa Buc ... Arges .. Calugareni .. etc ?? Eu am un ktm lc4 400 sc . nu am un traseu batut in cuie .. asa ca orice idee e bine venita . tel meu e 0743 823 900 .. sau YM nneagu bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 sal, care iesiti (sambata adica 3 nov) pe langa bucuresti ? pana acum suntem 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Eu ma dau cu un prieten in fiecare simbata pe undeva pe linga Stefanesti (padurea Andronache). Azi a fost foarte mult noroi, balti uriase si avem si bonus: un "vulcan de pamint" - o groapa de gunoi astupata .... a fost super-extraordinar. daca vrea careva sa ne vedem sa-mi dea pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 aveti idee se poate merge la ciolpani la circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 aveti idee se poate merge la ciolpani la circuit? http://www.topcrosstcs.ro/contact.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Maine 20.01.2008 la ora 10 ma intalnesc cu cetateanulx la benzinaria MOL dintre Cora Lujerului si cotroceni (la 500 m de cora pe aceeash parte) pt o tura pe langa bucuresti, cine mai vrea sa vina e asteptat acolo numai sa anunte pana la ora 9 maine, nr meu e 0722/513439 sau yahoo user covacica PS cetateanulx pune la dispozitie un loc pt motor in duba lui --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 00:15 -------------mai e valabila oferta --- Mesaj completat în 25 Jan 2008 19:27 ------------- http://www.topcrosstcs.ro/contact.php am sunat la toate numerele de la contact, la unu am vb in brasov, fixul la otopeni, si la altul nu a raspuns nimeni deci are cineva idee daca e deschis circuitul de la ciolpani si daca se poate merge pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 care mai iesiti in cursul saptamanii la o tura pe langa buc ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 eu cred ca merg miercuri la ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 eu cred ca merg miercuri la ciolpani din cate stiu adrian raduta si echipa nu sunt in tara. gasesti sigur pe cineva la birouri, vei semna o declaratie ca esti raspunzator de toate actiunile tale si esti liber sa te dai. atentie mare, daca nu ai ceva experienta, circuitul este un loc care te poate surprinde.asa ca grija. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 am fost si sambata asta, dar multumesc frumos pt informatii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 nu am remorca pt ciolpani asa ca ma limitez la "coclau" pe langa buc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Intrebare: la Ciolpani e gratis? Sau exista vreo restrictie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 e 50 roni/zi asta include si karcher, mergi cu motoru curat acasa, @giovan - eu iau duba lui taicameu si am impresia ca daca scot bancheta spate (nu am scos o pana acum dar sun 90% sigur ca ies) am loc pt doua motoare, dar iar nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate