alex_chirita Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 azi sambata 04.11.2006 cine iese ?cam frigut afara dar macar e soare eu zic ca daca ne imbracam bine merge o tura de cateva ore ...cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 vin eu .......da`mi si mie un id sa vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Si pentru sambata, duminica asta se anunta ceva?dar mai usurel, nu hard k sunt incepator si am bartai vacuta:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 Nu ati venit nici unu` azi, m-am morfolit singur din cap pana in picioare, treaba e ca am ramas inpotmolit si abia am reusit sa scoatem Transu` 4 persoane. Bafta si hai sa o punem de o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilapis Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 mai iese cineva sambata 11 noiembrie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 DA EU SUNT PREZENT VENITI CU DETALII PENTRU SAMBATA 11.11.2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 noi azi 18.11.2006 mergem pe circuit la ciolpani cine vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Pt maine se anunta ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubluefect Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 Pt maine se anunta ceva? ash baga un andronache maine , sa vedem daca tien la sarituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 ceva saptamana asta ? cat mai e vremea buna ...eu duminica nu am mai rezistat si am bag un ciolpani de control Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Decembrie 22, 2006 Share Postat Decembrie 22, 2006 Care iesiti maine ? adica 23 Dec. Datimi si mie un semn 0743 823 900 enduro la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 euparca as iesi azi ......depinde unde .......ia sa vedem cine mai vine ,oricum daca vin vin in jur de ora 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 haideti maine la o tura, dar fara enduro, k nu am chef de cazut si ar fi de preferat o tura pana la ciolpani sau pana la munte?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 bag si eu un ciolpani daca se mai combina cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 uite vezi k o sa ies cu un prieten cu un ktm sting 125 pe aici pe aproape o baneasa ceva asa la o plimbare si un suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 hai care mai iesiti zilele astea ? .. nu e chiar asa frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 gata .. hai care mergeti sa mai dam din carnati, friptura si beutura jos ???? Propunere traseu padurea Andronache :> asta mi-a venit in cap acum. id nneagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 gata .. hai care mergeti sa mai dam din carnati, friptura si beutura jos ???? Propunere traseu padurea Andronache :> asta mi-a venit in cap acum. id nneagu Pe unde e padurea Andronache? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Pe unde e padurea Andronache? inspre Voluntari :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 up !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 haloha , bai voi ori munciti ori vreti sa nu va murdariti echipamentul ??? aa ..Care sunteti in vacanta ? hai maine 05 Ianuarie o mica iesire ca se anunta vreme frumoasa . p.s. traseul se face pe loc ... asa ca nu intrebati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 hai care vrea sa facem ceva acest weekend friguros ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) eu .. prezent hai care iesiti .. .. Editat Ianuarie 6, 2007 de giovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_chirita Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 azi,duminica in maxim 25 de minute plec la ciolpani va astept acolo pe circuit cred ca va fi frumos ca vad ca e vremea buna gata eu am plecat va astept acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate