A n d y Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 De aproape doo luni nu gasesc un amortizor de Pegaso 600 ... se vede treaba ca's mai rare decat aparitiile lu' Bigfoot. Am gasit intr-un singur loc, pe site-u' Ohlins si noroc ca stateam pe scaun cand am vazut pretu' 850 euro. Am vazut la alte Pegaso (1 si 2) ca au acelasi amortizor. In rest liniste si pace... cei care aduc piese nu gasesc nici p'afara, pe net nexam, in magazine nici atat... Poate stie cineva cum pot sa-mi rezolv problema, sau ce amortizor se poate pune pe motoru' meu... de la alta enduroaica. ... si daca nu's obraznic cu cererea mea, poate'mi zice si mie cineva pe unde as putea gasi unu' nou (la preturi mai normale) sau mai degraba unu' SH. in asteptarea concediului si in speranta ca moto va fi apta de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 cauta pe ebay.co.uk si da-mi un tel dc gasesti...te rezolv eu cu adusul 0723185663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 (editat) cauta pe ebay.co.uk si da-mi un tel dc gasesti...te rezolv eu cu adusul 0723185663 Salut si merci de oferta... sper sa apelez cat mai curand N-am gasit amortizor de Pegaso momentan, dar pe ebay UK, din alea care mi s-au parut ca seamana cu ce-am io nevoie, am gasit de - APRILIA SR125 - YAMAHA XT 600 - Suzuki SV650 Pe ebay.com am gasit: - Honda XL600 - HONDA CR 125 - HONDA XL500 - Maico 490 si - YAMAHA DT125LC Are cineva idee daca se pupa unu' din astea la Pegaso? Cam asa arata amortizoru' de la Pegaso 600, da' inca nu stiu ce dimensiuni are... tre' sa-l desfac si sa-l masor. Editat August 1, 2006 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 eu ti-am zis de acum 2 luni sa comanzi la United Motors. 300 E si aveai amortizor noua si o luna de plimbari. Asa risti sa ti se duca sezonul si tu stai si cauti pe e-bay amortizoare care speri sa se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 vezi k e un aiat din prahova care dezmembreaza un pegaso de 125.....poate se potrieste....catalin-0726984687...daca tot suntem la capitolul asta voi stiti pe careva care are un rotax 123 de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 am vazut o gilera de 125 care avea adaptat un amortizor de masina daca nu gasesti deloc, ai putea incerca asa (ca sa nu ratezi sezonul) pana gasesti piesa originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 am vazut o gilera de 125 care avea adaptat un amortizor de masina daca nu gasesti deloc, ai putea incerca asa (ca sa nu ratezi sezonul) pana gasesti piesa originala... Ai ceva detalii la chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 nope, sorry da' omu' adaptase un amortizor de ceva masina germana (vw polo, parca) in locul amortizorului original care era tot asa, in interiorul arcului si refacuse partea de prindere de sus cu o piesa adaugata, intrucat se mare ca amortizorul de masina era nitelus mai scurt in disperare de cauza, ai putea demonta amortizorul si sa mergi cu el pe la diverse parcuri de dezmembrari auto, poate gasesti ceva apropiat ca dimensiuni si adecvat ca pret.. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate