piti_biker Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 caut piese ,acte si chiar un manual de reparatii pt hoinar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Vezi ca am pus eu aici la Coltzul comunistelor intr-un topic despre Mobra o carticica scanata de Mobra- cauta shi tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 ...ok ..mersi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 ..am cautat ,dar nu am gasit..mersi oricum..mai caut..sper sa gasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 ..nimeni nici un ajutor..?...nimic..daca stiti pe cineva sau ceva indiciu..orice ca vreau sa-l pun la punct ca-i pacat de el sa ramana asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 ceva telescoape pt hoinar are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 /index.php?...ic&tid=8762 aici am dat un link unde ii cartea tehnica de la mobra si poze cu mobre si hoinare,sper sa iti fie de ajutor Si eu am un hoinar pe care il pun la punct acum dar imi trebuie o piesa din motor, pentru ca cea veche este defecta. Pun niste poze cu piesa in caz ca o are cineva il rog frumos ca sa ma ajute si pe mine Spor la treaba si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate