Vizitator Painkill3r Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Prezent spune si Alba Iulia . Editat August 9, 2010 de Painkill3r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 MOTO SAPIENS din Drobeta Turnu Severin isi anunta participarea speram noi in numar cat mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Va asteptam cu bratele pline de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Berea ca berea,eu vreau fasole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 si eu am o pofta imensa de fasole sper sa mai ramana pana sambata dupa-masa cand ajung PS sa ma inarmez cu niste vin de Ciumbrud? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Este si fasole!!..Ajunge pentru toti... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Tot ceea ce conteaza este ca deja sunt prezente cazanele! Iata si primele poze cu locatia, facute astazi. Pregatirile sunt in toi, terenul se delimiteaza si cazanele de abia asteapta sa se incinga!!! Sa speram ca si vremea va tine cu noi si nu ne va stropi ca anul trecut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Se anunta canicula, deci nu poate sa fie decit bine . Caldura merge tot mai bine cu bere Nu am nimic nici cu fasolea De fapt mincare, bere si .... oare ce mai trebuia sa fie totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Pai...... Ma gandeam la ....... Si totusi... Ce lipseste???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Terminatia de la nikname-ul meu ce iti spune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 asa...asa...la asta ne gandeam si noi some action..hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Cit mai multi cu atit mai bine. Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Salutare. Exista o alternativa la cazarea la cort? Nu prea ma impac cu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Din pacate chiar linga locatie nu este , dar daca vrei sunt citeva pensiuni exact inainte de a vira la dreapta din drumul principal ( 4 benzi ) dintre Deva si Hunedoara , pe unde vei veni tu daca vii de la Cluj. Acolo vei putea gasi ceva camere si distanta pina la locatie este de circa 10 minute de mers cu motorul. Bafta si va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Salutare. Exista o alternativa la cazarea la cort? Nu prea ma impac cu asta. Hotel Kristal - in jur de 100 ron camera Pensiunea Danut - incepand cred de la 65 lei camera . Toate situate in Pestisul Mare , la 9 km de locatie . Daca te imbeti tare -- Taxi - 10 - 15 lei . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat August 14, 2010 Share Postat August 14, 2010 Salutare. Exista o alternativa la cazarea la cort? Nu prea ma impac cu asta. initial am vrut doar sa trec sa vad ce si cum.... eram doar cu motoru.... loc de cazare gaseai, erau multi baieti prietenosi(la cort bineinteles).... vorba lor "atata timp cat doi oameni se iubesc, nu mai conteaza sexul" eu ma cazasem in HD la maxim 10 minute de Nandru(80ron camera)... si pana la urma am ramas o noapte acolo in Nandru as fii ramas si azi dar... drumul pana in Bucuresti e lung si obositor o sa revin cu poze.... dupa aproximativ 600km(intr-o zi) si 1.400(in trei zile)ce-i mai dulce decat un... somn felicitari organizatorilor... Respect Bogdan, Marius Achim... si nu in ultimul rand Nick - Lombardia odihneste-te in pace amice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 A fost super, in special Ordinul Cavalerilor de Hunedoara. Poze si video aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Multumim frumos pentru aprecieri pozele va rugam sa le puneti AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate