alexatr Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Nu stiu daca imi e locul aici sa povestesc o plimbare fantastica in calitate de pasager. Nici macar permis categoria A nu am, dar .... ...am adunat aici 5000km facuti din 1/3 sudica a Norvegiei pana la intalnirea Clubului Cehesc de Honda Goldwing si inapoi prin locuri prea frumoase si in speranta unei excursii si mai si la anul si, de ce nu, a multor altora in anii care vin. kiar daca punctul de plecare, pana una alta, se keama Bucuresti Otopeni....Uff! Daca va place, poate incerc sa postez si macar un filmuletz, de pe motor, ca nu e problema pe GW in spate. Dar sunt cam mari. Mai vedem Norge_2006.ppt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Frumos!Mai pune poze daca ai. Ai putea sa postezi si filmuletzul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Sint chiar curios sa vad un filmulet de pe GW (: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate