Sari la conținut

Boots


adorlith
 Share

Postări Recomandate

Salut, trebuie sa-mi cumpar niste bocanci si nu stiu de care. Am pus anuntul asta la choppere, pentru ca nu ma intereseaza cizme de racing sau altele.

Voi ce purtati ? Oare o pereche de bocanci de armata asigura minima protectie ? Nu merg cu 200 km/h, dar oricum, si la 100 km/h ai nevoie de protectie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, trebuie sa-mi cumpar niste bocanci si nu stiu de care.  Am pus anuntul asta la choppere, pentru ca nu ma intereseaza cizme de racing sau altele.

Voi ce purtati ? Oare o pereche de bocanci de armata asigura minima protectie ? Nu merg cu 200 km/h,  dar oricum, si la 100 km/h ai nevoie de protectie.

pt mine cei mai faini bocanci sunt cei cu alpa de piele cusuta shi piele groasa de 2-3 mm sunt crima ...sunt marka vohrverk care fac shi bocanci shi shi cizme ...carei chestia faina ......arat f bine tociti shi nu noi ...sunt bocancii anilor 50-60 shi se gasesc de cumparat pe dincolo ....dar sunt cam scumpi 200-300 euro ...dar aia iti garanteaza shi cei de la firma ca te ingropa bocncii aia .......

 

...parerea mea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mie mi-a adus moshu' nishte caterpilar steel toe, care dupa ce in prima zi mi-au facut nijde bashici cat moneda de 5 lei s-au imprietenit foarte bine cu mine... fo' 2,8M - nu sunt foarte inaltzi pe glezna da' n-am a ma plinge...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...