Klaus Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 mai stergeti ma din mesaje ca nu pot sati trimit nimic in fine uite numarul nou de telefon 0727684905 sa ma suni si daca am timp, o sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Bre Klaus, iar ti-ai schimbat numaru de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 si io am patit-o cu teo! de mai bagi si poza pa pa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 (editat) Sa trai ti dom.Klaus asa am facut nu prea mai i-mi merge afurisitul asta de internet(Fuck romanian connection!!!! )miine vreau sa schimb compania.,si s-au adunat multe mesaje.....dar poti sa-mi scri direct pe adresa mea de mail 13Todesengel@web.de ; multumesc pt.chestia aia vorbim...personajul s-a razgindit,dar cica a dat pe acolo de un M functional astept sa vina cu vestile promise... Editat August 2, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate