Draqula Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Am aflat acum ca politia defapt a copiat seria sasiului de la motor gresit si de acolo a rezultat ca numerele erau "false".In rest e adevarat ca circula fara permis si asigurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 pai tot aia e...fara permis e suficient...putea sa fie mobra si asigurata Casco,permisul e problema...ca are sau nu ITP, RCA sau alte alea e o chestie de contraventie, o amenda mai mica sau mai mare. fara permis e infractiune. P.S. aoleo, am uitat ca fara RCA cine plateste pagubele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 de curiozitate daca nu era motorul lui, ala care i l-a dat cit de timpit a fost sa ii dea motocicleta unuia fara carnet ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Nu stiu si nu-mi dau seama cum sa dai unuia mobra fara rca si fara sa aibe permis, chiar nu pot sa inteleg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Eee cum... parca ar fi primul caz )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate