Andrei_D Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 Salutari! Am tot cautat si nu gasesc segmenti de MZ de 175cmc la cota 1, adica 58mm in diametru, asa ca as vrea sa va intreb la ce magazin pot comanda asa ceva??? Cunoasteti vreun magazin prin Bucuresti unde as putea gasi ? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Am inteles ca ar fi un magazin prin Crangasi...stie cineva unde anume, pe ce strada???Alt magazin in Stefan cel Mare? Segmentii de Jawa se potrivesc pe piston de MZ? Diametrul segmentilor de Jawa la cota 0 este de 58mm, exact cat cei de MZ la cota 1...acum nu stiu daca vor intra in canalele pistonului, ca s-ar putea sa fie mai grosi. imi poate spune cineva dimensiunile unui segment de cota 0 de Jawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 3, 2006 Autor Share Postat August 3, 2006 Am fost astazi la un magazin din Ploiesti si mi-a spus patronul ca poate aduce segmenti "originali" de MZ la comanda din Ungaria . Cand l-am intrebat cam la ce pret vor veni, mi-a raspuns senin: cam 1 milion...... pe moment mi-a venit sa-i zic ceva de dulce asa ca am preferat sa ies din magazin. Se ofera cineva sa-mi cumpere si mie 3 segmenti de MZ din Bucuresti-sau din orice alt oras(la un pret intre 200-400 de mii-daca sunt mai ieftini nu ma supar ) si sa mi-i trimita prin posta? Asta daca nu e deranjul prea mare. Garantez ca ridic coletul si am grija sa ma revansez. Diametrul pistonului este de 58,06mm si intra perfect, fara joc in cilindru. Inchiderea segmentilor este normala, adica acopera complet stifturile pistonului. Segmentii trebuie sa fie pentru diametrul cerut, ca altfel ii tin in vitrina. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Din pacate 1 nu se poate garanta dimensiunea decat cu cilindrul in mana. Din pacate 2 in Bucuresti nu stiu decat "magazinul" lui Tunaru si el nu se ocupa de MZ. Dau cuvantul cuiva care stie mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 ma intereseaza in Bucuresti un magazin de genul "auto moto velo". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 sau cuoasteti pe cineva care aduce segmenti la comanda? bineinteles, nu la 1 milion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 7, 2006 Autor Share Postat August 7, 2006 gata,am rezolvat.am luat de la Zoltan din Tg. Mures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 sallz allz....posed sh eu un mz 125 din 64...sta d cev ani in garaj ...nemiskt..mai am o lada d piese pt el...dar cu toate astea nu gasesc ceea ce tzine d 'aprindere'...dinamul il are darrestul nimik...a sh mai are bujia.... ash dori tare mult sa-l refac...plus k ar mere acu k incepator... dak ma putetzi ajuta.va astept sh baterie p 6 voltzi unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate