Coxaru Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 (editat) Intreb posesorii de gsxf modelul vechi... Cat va consuma in oras cu un stil de mers mixt, adica aglomeratie si reprize mai violente cu schimbare la 9-10 mii la motorul de 600 ca pe mine ma rupe la consum daca merg mai forjat??? Editat August 1, 2006 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 zzr-u meu de 600 imi lua 7.5 in oras. 9% imi lua daca mergeam numai cu 20km/h pe linia lu' 41. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 1, 2006 Autor Share Postat August 1, 2006 Sa fie jigleorele uzate sau poate nu-s reglate cum trebuie? Si ar mai fi ceva... se tureaza pana in 4000 si parca se gatuie un pic pana in 6000 apoi urca fara probleme, asta in demaraj ca scoasa din viteza merge perfect Si ar mai fi ...daca o accelerez dintro data de la relanti la 9-10 mii scoate ca un dop de fum mai negru Fain de voi la capitala ca aveti service-uri pe greata ca la Suceava nici macar meseriasi de garaj nu sant.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 cam asta e consumul lui eu am un prieten care are gsx 750 f si la fel consuma i-a luat 7 in afara....... fumul pe care-l scoate e posibil sa mearga si un pic cu amestec bogat si sa-l scoata cand bagi mana in ea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Sa fie jigleorele uzate sau poate nu-s reglate cum trebuie? Si ar mai fi ceva... se tureaza pana in 4000 si parca se gatuie un pic pana in 6000 apoi urca fara probleme, asta in demaraj ca scoasa din viteza merge perfect Si ar mai fi ...daca o accelerez dintro data de la relanti la 9-10 mii scoate ca un dop de fum mai negru Fain de voi la capitala ca aveti service-uri pe greata ca la Suceava nici macar meseriasi de garaj nu sant.... Deci cu dopul de fum: cumpara un set de jigloare si regleaza si tu nivelul de benzina Cu gatuitul: e legat de vacuum. Verifica flansele de la admisie sa etanseze bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 (editat) Inainte de toate verifica si/sau curata filtrul de aer dar cel mai bine pune unul nou..!!! Editat August 2, 2006 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Inainte de toate verifica si/sau curata filtrul de aer dar cel mai bine pune unul nou..!!! corect! asa am patit si eu si noroc ca nu m-am apucat de desfacut .....din filtrul de aer era am reglat si carbul si consuma super rezonabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Filtrul meu e curat zic eu are culoare alba si nu pare a fi inbacsit cu praf! Deci nu astai problema! Stie cineva unde gasesc un set de jigleoare in afara de Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grid927 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Io am un GSX 600 F din '94 si consumul e cam tot asa, daca nu chiar mai maricel un pic insa toata lumea mi-a zis ca nu ai ce sa ii faci. Iti ia 7-8 in oras la o medie de 6000 de rpm iar la drum lung cica ar lua cam 5.5 la un 140 Km/h in a 6-a. E un motor care haleste destul de mult din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Io am un GSX 600 F din '94 si consumul e cam tot asa, daca nu chiar mai maricel un pic insa toata lumea mi-a zis ca nu ai ce sa ii faci. Iti ia 7-8 in oras la o medie de 6000 de rpm iar la drum lung cica ar lua cam 5.5 la un 140 Km/h in a 6-a. E un motor care haleste destul de mult din pacate. 9.2 in oras dar merg ca dementu (accelerari, burn-out) 5.2 afara intr-un 130 tinut constant. 6 daca ma joc pana la 200kmph. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate