demostene Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Vreau sa stiu si eu ca sa nu mor prost! daca busesti o conserva din spate cat e amenda? aia pt nerespectarea distantei..blah..blah.. si cum se procedeaza? iar daca te buseste cineva pe tine?!!!!! cum se face cu asigurarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Martie 25, 2004 Share Postat Martie 25, 2004 Vreau sa stiu si eu ca sa nu mor prost! daca busesti o conserva din spate cat e amenda? aia pt nerespectarea distantei..blah..blah.. 600k, 300k in 48 ore. Am aflat asta anul trecut la 2 ore jumate de cand mi-am ridicat permisul si cum se procedeaza? Uh, mergeti de manutza la accidente usoare, ti se face proces verbal si esti gata amendat Pe urma, o sa te mai cheme probabil cei de la asigurarile tale, sa-ti faca o poza la daune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 26, 2004 Share Postat Martie 26, 2004 Aici e partea frumoasa cu RCA-ul. Tu, daca lovesti din spate, scapi cel mai ieftin, trebuie doar sa mergi la Militzie, la sectzia in raza careia s-a petrecut accidentul si care are birou de accidente usoare (e una pe fiecare sector, sau oriunde s-ar petrece accidentul), impreuna cu pagubitul, dai declaratzii, dai amenda (chiar si daca il lovesti in parcare - vezi cazul de fatza ), apoi platesti amenda acolo unde platesti impozitul la casa, ii lasi lovitului o COPIE dupa RCA-ul tau, dupa care te duci sa-tzi indreptzi furca . De la politzie va da cate o autorizatzie de reparatzie la fiecare. Daca esti lovit in spate si-tzi buseste ceva, e cam nasol. Aceeasi poveste ca pana aici, dar nu stiu cum te descurci cu asiguratorul aluia. Teoretic el iti ofera doua variante - service-ul lui sau regie proprie - adica ti-o evalueaza, te duci, o repari, dar ei itzi dau catzi bani vor ei, nu cat le aratzi tu factura. Partea proasta cu prima varianta - cu service-ul... cred ca itzi ramane motorul pe-acolo cu lunile, pana se sesizeaza aia sa caute piese, sa le mai si monteze etc, etc.... Plus ca nu cred ca se abtzin de la a da cate o tura de parcare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate