Gixu. Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Salut...problema sta in felul urmator: ma intorceam in seara asta acasa shi pe nitu vasile la vreo 65-70 aud un clanc ,metalic shi dupa... mai multe zgomote parazite ...opresc imediat shi observ ca bucsa care acopera crucea cardanica de la cutie nu mai are colierul metalic pe ea ci este deplasat(cazut) pe cardan...de aici shi zgomotul metalic...INTREBARE: ce s-a intamplat shi mai ales cum o repar? merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Mi se pare mie, sau gsxr e ceva japoneza? Sper sa nu supar pe cineva, dar noi, cu comunistele, nu avem asa ceva, doar Simson si Ural, care au cardan, iar la astea e altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 GSX-UL DIN PREZENTARE E AL FRATELUI MEU(cetatean german)...eu am inceput in romanika cu un nipru...deci o comunista...de aici shi problema aparuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 GSX-UL DIN PREZENTARE E AL FRATELUI MEU(cetatean german)...eu am inceput in romanika cu un nipru...deci o comunista...de aici shi problema aparuta iti iei una noua, ca nu-i o caruta de bani, dar, fii atent sa nu fie de la altceva...in mod normal, la nipru de poti astepta sa vada toate de pe ea, neconditionat, dar, sa nu fi avut vreo vibratie, sau descentrare..ori ceva de felu' asta.parerea mea, inainte de a-ti monta una noua, verifica intai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 4, 2006 Autor Share Postat August 4, 2006 iti iei una noua, ca nu-i o caruta de bani, dar, fii atent sa nu fie de la altceva...in mod normal, la nipru de poti astepta sa vada toate de pe ea, neconditionat, dar, sa nu fi avut vreo vibratie, sau descentrare..ori ceva de felu' asta.parerea mea, inainte de a-ti monta una noua, verifica intai. Spre norocul meu am un nipru original shi in stare buna...l-am cumparat de la un prieten care l-a randul lui a fost multumit de motor...a cedat inelul de deasupra bucsei cauciucate dar locul in care e desprins e perfect drept(ca la un inel ce are un canal pt a se putea potrivi mai multor dimensiuni...Oricum...ii iau o cupla noua shi vad eu dupa aia...merci mult pt sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 5, 2006 Autor Share Postat August 5, 2006 MI-AM LUAT CUPLA AZI DE LA CRISTI daca totul o sa decurga bine(vremea) ma bag sa o schimb...mi-a zis cristi in mare cum sa procedez... asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Cat ai dat pe cupla? Are si a mea niste urme de oboseala si vreau sa imi iau una de rezerva, dar am uitat sa-l sun pe Cristi in week-end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Si pe mine ma intereseaza un pret pt cupla ms mult m-am apucat de dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 eu am luat de la gaspar,cu 10 ron.il sunati,iar de regula a doua zi este la voi. o trimite cu microbuzul.eu i-am cerut piese sambata,iar duminica la ora 17 le-am primit. originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 EU AM DAT PE CUPLA MEA 350 LA CRISTI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 EU AM DAT PE CUPLA MEA 350 LA CRISTI... mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 11, 2006 Autor Share Postat August 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 da,si eu am luat-o cu 100.000 de lei vechi. ce-i asa de greu de inteles?sau nu vreti piese ieftine?n-am nici o treaba cu gaspar,dar daca luati de la el este mult mai ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 trimite cu microbuzul.eu i-am cerut piese sambata,iar duminica la ora 17 le-am primit.originale. exista asa ceva? de unde stii ca era originala? s-a potrivit la locul ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate