stefan_bz Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 Salut, sapt trecuta am rupt pompa de la ambreiajul hidraulic intr-un copac. de fapt teava aia in care se infileteaza furtunul, s-a rupt de cutia in care sta uleiul!!! am inteles ca de sudat nu poate fi vorba si ca trebuie schimbata. ok, doar ca are un pret ce mi se pare ff mare. acum nu am incotro, dar ma gandeam daca stie cineva vreuna second hand sau adusa de pe afara si care sa iasa mai ieftina decat la noi, poate imi spune si mie. Mersi mult, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 model? an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Pune o poza ceva cred ca poti sa o rezolvi local dar tre sa vad live. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 m-ar interesa si pe mine un pret pentru asa ceva ktm 400 exc an 2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate